Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.051
  • Stadion: FC Sauron Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19891
FC Sauron GTS Gdańsk
532Lewy Tactiek Powrót
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten adequate
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Bock geeft een lange en hoge pass. Góralczyk probeert de bal aan de voet te houden. Hetman rent richting de bal. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 1:0

4e minuut.
Brescan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reinaste rent richting de bal. Hetman onderschept slim de pass. Hetman schiet op doel. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 2:0

12e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft een hoge lob. Żytko kopt de bal weg. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman draait met de bal, schiet en ... Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Soncino onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galuska met de inworp. Borraccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borraccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Maffeis geeft een hoge lob. Reinaste is nu in balbezit. Reinaste geeft een lange en hoge pass. Hetman rent richting de bal. Hetman schiet op doel. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bock speelt de bal door. Blombowski rent richting de bal. Blombowski geeft een lange en hoge pass. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wieniawa geeft een hoge lob. Góralczyk kopt de bal weg. Daar is Enginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan rent richting de bal. Hetman is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hetman is nu in balbezit. Reinaste begaat een overtreding. Hetman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brescan met een snel genomen vrije trap. Borraccio rent richting de bal. Munnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borraccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 3:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ględała komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Góralczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ględała rent richting de bal. Ględała haalt uit met een fantastische trap. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Góralczyk kopt de bal weg. Daar is Enginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetman is nu in balbezit. Hetman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 4:0

42e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Bock kopt de bal weg. Hetman rent richting de bal. Hetman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 28%, GTS Gdańsk 72%.
FC Sauron - GTS Gdańsk 4:0

46e minuut.
Twarogowski komt het veld opgelopen. Lewicki komt het veld opgelopen. Wurm speelt de bal door. Maleńczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ględała. Ględała krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko geeft een lange en hoge pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 5:0

50e minuut.
Lewicki is nu in balbezit. Lewicki geeft de bal voor. Daar is Góralczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Seremet bokst de bal weg.

53e minuut.
Soncino passt de bal in één keer door. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Quarto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Di Quarto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Quarto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Galuska onderschept slim de pass. Galuska passt de bal zonder na te denken. Góralczyk onderschept slim de pass. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 6:0

57e minuut.
Kozak geeft een hoge lob. Wurm controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bock maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Galuska rent richting de bal. Maleńczuk begaat een overtreding. Galuska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socha komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Enginer is nu in balbezit. Brescan onderschept slim de pass. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Ględała is nu in balbezit. Ględała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska geeft de bal voor. Daar is Reinaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Reinaste geeft een hoge lob. Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock geeft een lange en hoge pass. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bock geeft een lange en hoge pass. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stafidă. Stafidă krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Góralczyk kan de bal niet met de borst controleren. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman geeft een lange en hoge pass. Ględała springt en kopt de bal. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 7:0

88e minuut.
Żytko probeert naar een medespeler te passen. Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal met de wreef. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Twarogowski met een snelle inworp. Brescan is nu in balbezit. Brescan met een sublieme pass. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap. Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GTS Gdańsk 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 29%, GTS Gdańsk 71%.
FC Sauron - GTS Gdańsk 8:0