Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Umbertos Biało czerwone diably
taksa 442a Tactiek tak
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 55
very good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


18e minuut.
Labak is nu in balbezit. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. de la Osa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Przymorski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Teodoru is nu in balbezit. Tayeb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodoru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teodoru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Biało czerwone diably 1:0

29e minuut.
Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Remień passt de bal zonder na te denken. Bickford-Smith is nu in balbezit. Ege begaat een overtreding. Ege krijgt een gele kaart. Bickford-Smith raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bickford-Smith kan niet meer verder spelen. Perkuhn komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Arnautović de bal. Arnautović passt de bal in één keer door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. de la Osa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Biało czerwone diably 2:0

42e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal in één keer door. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 38%, Biało czerwone diably 62%.
FC Umbertos - Biało czerwone diably 2:0

50e minuut.
Poulsen is nu in balbezit. Klungelig pakt Poulsen de bal. Poulsen speelt de bal door. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Perkuhn verovert de bal door een tackle van achteren. Perkuhn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zioło de bal. Pita is nu in balbezit. Pita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Zioło is nu in balbezit. Zioło passt de bal in één keer door. Poulsen speelt de bal door. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... de la Osa bokst de bal weg.

77e minuut.
Ege geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perkuhn de bal. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin schiet op doel. Kazanecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Umbertos - Biało czerwone diably 2:1

80e minuut.
Labak passt de bal zonder na te denken. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin passt de bal zonder na te denken. Remień rent richting de bal. Remień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arnautović verovert de bal door een tackle van achteren. Arnautović met een sublieme pass. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Teodoru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Umbertos 51%, Biało czerwone diably 49%.
FC Umbertos - Biało czerwone diably 2:1