Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało czerwone diably FC Umbertos
tak Tactiek taksa 442a
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Remień met een sublieme pass. Daar is Rozmysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janning schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rozmysł wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rozmysł kan niet meer verder spelen. Sorescu komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga geeft de bal voor. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Kosmanovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:0

4e minuut.
Megyesi rent richting de bal. Arnautović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Megyesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Remień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jones springt en kopt de bal. Kosmanovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mojzesowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmanovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojzesowicz is nu in balbezit. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Tlaga passt de bal met de wreef. Formiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Formiga met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cajamarca met een sublieme pass. Remień heeft problemen om de bal te vangen. Arnautović met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zioło met een sublieme pass. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński met een sublieme pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bodonyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wasilewski de bal onder controle te krijgen. Arnautović kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Janning probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarnawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski met een sublieme pass. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tarnawski neemt de hoekschop. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turski de bal onder controle te krijgen. Cajamarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:1

35e minuut.
Arnautović passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Formiga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodoru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bodonyi passt de bal zonder na te denken. Formiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:2

42e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 65%, FC Umbertos 35%.
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:2

46e minuut.
Aristotelous komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arnautović onderschept slim de pass. Arnautović met een sublieme pass. Janning speelt de bal door. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turski. Turski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Arnautović met een sublieme pass. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Janning is nu in balbezit. Janning speelt de bal door. Tarnawski met een sublieme pass. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło rent richting de bal. Zioło geeft een lange en hoge pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski geeft een lange en hoge pass. Daar is Wasilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Remień verovert de bal door een tackle van achteren. Remień geeft de bal voor. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones schiet op doel. Kosmanovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tarnawski met een snelle inworp. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:3

79e minuut.
Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous passt de bal in één keer door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga rent richting de bal. Tlaga geeft de bal voor. Kosmanovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 53%, FC Umbertos 47%.
Biało czerwone diably - FC Umbertos 1:3