Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: 11-Listopada
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 47966
RKS Stal Poniatowa RKS Rydzyniak Rydzyna
nowe ja! Tactiek 5_3_2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 55
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nyberg met een sublieme pass. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Milkov rent richting de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zener probeert naar een medespeler te passen. Tassin rent richting de bal. Tassin passt de bal zonder na te denken. Zener rent richting de bal. Zener geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bruschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - RKS Rydzyniak Rydzyna 0:1

15e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft de bal voor. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski geeft een hoge lob. Bruschi kopt de bal weg. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - RKS Rydzyniak Rydzyna 0:2

19e minuut.
Nyberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Owczarz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abdulov onderschept slim de pass. Abdulov geeft de bal voor. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kurdić is nu in balbezit. Zener verovert de bal door een tackle van achteren. Zener probeert naar een medespeler te passen. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Woźniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźniakowski probeert naar een medespeler te passen. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Milkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulov. Milkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludwiczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 66%, RKS Rydzyniak Rydzyna 34%.
RKS Stal Poniatowa - RKS Rydzyniak Rydzyna 0:2

56e minuut.
Nebot trapt de bal weg. Polito bereikt de bal nog maar net als eerste. Polito passt de bal zonder na te denken. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Zener is nu in balbezit. Zener geeft een lange en hoge pass. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - RKS Rydzyniak Rydzyna 0:3

70e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźniakowski met een snelle inworp. Polito geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Roma met een sublieme pass. Zener heeft problemen om de bal te vangen. Zener passt de bal zonder na te denken. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Koubský onderschept slim de pass. Polito rent richting de bal. Polito geeft een lange en hoge pass. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 56%, RKS Rydzyniak Rydzyna 44%.
RKS Stal Poniatowa - RKS Rydzyniak Rydzyna 0:3