Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 31321
Akademia Zła FC Śpiewające Kalesony
A Tactiek 4-2-1-1-2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
56.2 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal in één keer door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Śpiewające Kalesony 1:0

24e minuut.
Chwadeńczuk geeft een lange en hoge pass. Arriaga II kopt de bal weg. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid schiet op doel. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Almeida probeert de bal aan de voet te houden. Faliński rent richting de bal. Królik probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rózga onderschept slim de pass. Rózga geeft de bal voor. Łojek rent richting de bal. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Povišer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel. Povišer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Śpiewające Kalesony 2:0

40e minuut.
Almeida rent richting de bal. Šupić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rózga. Šupić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendjedid wilt de vrije trap nemen. Dyguła bokst de bal weg.

41e minuut.
Rózga kopt de bal weg. Figueroa rent richting de bal. Figueroa geeft een hoge lob. Bendjedid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendjedid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Dyguła trapt de bal weg van het doel. Šupić kopt de bal weg. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 45%, Śpiewające Kalesony 55%.
Akademia Zła FC - Śpiewające Kalesony 2:0

57e minuut.
Wieprzęć rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arriaga II. Wieprzęć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłusek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jagodzki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bendjedid passt de bal zonder na te denken. Arriaga II rent richting de bal. Popek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arriaga II raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendjedid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Muñoz springt en kopt de bal. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Śpiewające Kalesony 2:1

67e minuut.
Popek neemt vlug de vrije trap. Salcedo kopt de bal weg. Wieprzęć rent richting de bal. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasikowski passt de bal met de wreef. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 43%, Śpiewające Kalesony 57%.
Akademia Zła FC - Śpiewające Kalesony 2:1