Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna Biało czerwone diably
5_3_2 Tactiek Jest
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 56.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Koubský speelt de bal door. Polito heeft problemen om de bal te vangen. Polito passt de bal in één keer door. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Koubský geeft een lange en hoge pass. Szweda kopt de bal weg. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 1:0

21e minuut.
Bruschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szweda. Szweda krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Szczaniecki onderschept slim de pass. Szczaniecki geeft de bal voor. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zener geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zener passt de bal zonder na te denken. Polito met een sublieme pass. Woźniakowski met een sublieme pass. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Anagnostopoulos rent richting de bal. Anagnostopoulos probeert naar een medespeler te passen. Pita rent richting de bal. Pita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 1:1

45e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Szweda rent richting de bal. Szweda passt de bal zonder na te denken. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 48%, Biało czerwone diably 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 1:1

53e minuut.
Polito verovert de bal door een tackle van achteren. Polito met een sublieme pass. Szweda rent richting de bal. Szweda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 2:1

80e minuut.
Woźniakowski passt de bal in één keer door. Szweda rent richting de bal. Szweda passt de bal zonder na te denken. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 3:1

81e minuut.
Beraldin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Formiga heeft problemen om de bal te vangen. Zener rent richting de bal. Zener passt de bal in één keer door. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hassa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen. Gabdullin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 52%, Biało czerwone diably 48%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - Biało czerwone diably 3:2