Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało czerwone diably RKS Rydzyniak Rydzyna
tak Tactiek bezpieczne 2
52% Balbezit 48%
8% Spel op eigen helft 92%
56 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 38.9
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień passt de bal zonder na te denken. Megyesi rent richting de bal. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

2e minuut.
Boucard passt de bal in één keer door. Inworp. Tlaga met de inworp. Jones rent richting de bal. Jones met een sublieme pass. Nebot bokst de bal weg. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:0

4e minuut.
Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi passt de bal in één keer door. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:0

6e minuut.
Tlaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jones is nu in balbezit. Jones met een sublieme pass. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 4:0

8e minuut.
Óberfrank rent richting de bal. Tlaga rent richting de bal. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorescu de bal. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Jones de bal. Jones speelt de bal door. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 5:0

11e minuut.
Nebot probeert naar een medespeler te passen. Tassin is nu in balbezit. Tlaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tlaga krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Formiga probeert naar een medespeler te passen. Megyesi rent richting de bal. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 6:0

14e minuut.
Tlaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jones rent richting de bal. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Boucard rent richting de bal. Boucard geeft een hoge lob. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 7:0

20e minuut.
Boucard geeft een lange en hoge pass. Perkuhn probeert naar een medespeler te passen. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Nebot bokst de bal weg. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 8:0

22e minuut.
Tlaga met de inworp. Remień speelt de bal door. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nebot met een sublieme pass. Tassin kopt de bal weg. Daar is Megyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tlaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal met de wreef. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga met de inworp. Remień speelt de bal door. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jones speelt de bal door. Remień geeft een hoge lob. Sorescu heeft problemen om de bal te vangen. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 9:0

35e minuut.
Klungelig pakt Remień de bal. Tassin is nu in balbezit. Remień begaat een overtreding. Remień krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bojano geeft een lange en hoge pass. Remień kopt de bal weg. Daar is Megyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 10:0

38e minuut.
Nebot met een harde bal richting middenveld. Tassin kopt de bal weg. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 11:0

40e minuut.
Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot speelt de bal door. Sorescu kopt de bal weg. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 12:0

42e minuut.
Formiga is nu in balbezit. Formiga passt de bal in één keer door. Megyesi is nu in balbezit. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 13:0

45e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Óberfrank de bal onder controle te krijgen. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 7%, RKS Rydzyniak Rydzyna 93%.
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 13:0

46e minuut.
Aristotelous komt het veld opgelopen. Rozmysł komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga met de inworp. Jones rent richting de bal. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł schiet op doel. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Tassin probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tlaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Megyesi springt en kopt de bal. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 14:0

49e minuut.
Remień probeert naar een medespeler te passen. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi speelt de bal door. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga met de inworp. Jones geeft een lange en hoge pass. Megyesi heeft problemen om de bal te vangen. Megyesi draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Yiu Cheong is nu in balbezit. Yiu Cheong met een sublieme pass. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł schiet op doel. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 15:0

55e minuut.
Formiga met een sublieme pass. Remień met een sublieme pass. Daar is Rozmysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 16:0

57e minuut.
Jones probeert naar een medespeler te passen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł schiet op doel. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Remień speelt de bal door. Rozmysł heeft problemen om de bal te vangen. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Remień met een snelle inworp. Megyesi rent richting de bal. Megyesi passt de bal met de wreef. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 17:0

61e minuut.
Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rozmysł de bal. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tlaga speelt de bal door. Remień probeert de bal aan de voet te houden. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 18:0

65e minuut.
Remień speelt de bal door. Turski rent richting de bal. Turski passt de bal in één keer door. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł schiet op doel. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jones is nu in balbezit. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Remień passt de bal zonder na te denken. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Remień met een snelle inworp. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Yiu Cheong probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 19:0

74e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Megyesi de bal. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Waksmundzki komt het veld opgelopen. Kościuszko komt het veld opgelopen. Pandurević komt het veld opgelopen. Tlaga met een snelle inworp. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 20:0

76e minuut.
Pandurević met een snelle inworp. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień probeert naar een medespeler te passen. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki schiet op doel. Nebot bokst de bal weg. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Scaraggi rent richting de bal. Scaraggi geeft een hoge lob. Tlaga kopt de bal weg. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević passt de bal in één keer door. Rozmysł is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tlaga zal de hoekschop nemen. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 21:0

81e minuut.
Tlaga met een snelle inworp. Pandurević rent richting de bal. Bojano verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin rent richting de bal. Tassin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cattaneo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Boucard rent richting de bal. Boucard geeft een lange en hoge pass. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tlaga neemt de hoekschop. Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waksmundzki is nu in balbezit. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tlaga neemt de hoekschop. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nebot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 10%, RKS Rydzyniak Rydzyna 90%.
Biało czerwone diably - RKS Rydzyniak Rydzyna 22:0