Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 Śpiewające Kalesony
3232 Tactiek 4-2-1-1-2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 55.2
good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Tazegül speelt de bal door. Erbaş rent richting de bal. Erbaş met een sublieme pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer draait met de bal, schiet en ... Povišer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daohui onderschept slim de pass. Daohui met een sublieme pass. Kalkancı probeert naar een medespeler te passen. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znój geeft de bal voor. Jati heeft problemen om de bal te vangen. Jati geeft een hoge lob. Pérez Muñoz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa geeft een hoge lob. Pérez Muñoz is nu in balbezit. Pérez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg.

33e minuut.
Klawikowski speelt de bal door. Cannova is nu in balbezit. Cannova geeft de bal voor. Kremer springt en kopt de bal. Povišer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Śpiewające Kalesony 1:0

35e minuut.
Klawikowski passt de bal zonder na te denken. Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova geeft een lange en hoge pass. Zelmański maakt een snoekduik en kopt de bal. Povišer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Śpiewające Kalesony 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 60%, Śpiewające Kalesony 40%.
RKS Radomsko 1979 - Śpiewające Kalesony 2:0

49e minuut.
Cannova met een sublieme pass. Erbaş heeft problemen om de bal te vangen. Erbaş passt de bal met de wreef. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Đenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šupić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đenović. Đenović krijgt een gele kaart. Šupić raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordberg komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jati speelt de bal door. Šupić rent richting de bal. Šupić geeft de bal voor. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Znój geeft een hoge lob. Zelmański controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jati neemt vlug de vrije trap. Pérez Muñoz rent richting de bal. Pérez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hvoynev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 56%, Śpiewające Kalesony 44%.
RKS Radomsko 1979 - Śpiewające Kalesony 2:0