Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: FcOlik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7403
FcOlik FC Kuciapki
Sweep Tactiek ddddupa
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


21e minuut.
Pesti probeert de bal aan de voet te houden. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal met de wreef. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - FC Kuciapki 1:0

24e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Inworp. Peletti met de inworp. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Merla probeert naar een medespeler te passen. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt speelt de bal door. Merla is nu in balbezit. Merla geeft een hoge lob. Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pesti speelt de bal door. Merla is nu in balbezit. Merla met een sublieme pass. Ameli is nu in balbezit. Ameli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Giese geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Złotnik geeft een lange en hoge pass. Beliczky probeert de bal met de borst te controleren. Czerwiec rent richting de bal. Beliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Beliczky geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwast met een sublieme pass. Peletti kopt de bal weg. Beliczky rent richting de bal. Beliczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcOlik - FC Kuciapki 1:1

40e minuut.
Frodl met een sublieme pass. Šešlija is nu in balbezit. Merla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merla krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilă. Hilă krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cuesta probeert de bal aan de voet te houden. Peletti rent richting de bal. Peletti speelt de bal door. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 55%, FC Kuciapki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcOlik - FC Kuciapki 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pflock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti geeft de bal voor. Beliczky rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Giese onderschept slim de pass. Giese passt de bal met de wreef. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft een hoge lob. Sulaiman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peletti geeft een hoge lob. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla met een sublieme pass. Ameli rent richting de bal. Ameli draait met de bal, schiet en ... Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - FC Kuciapki 1:2

67e minuut.
Normand komt het veld opgelopen. Harran komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt speelt de bal door. Azim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. Niedzviegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Normand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajski rent richting de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 56%, FC Kuciapki 44%.
FcOlik - FC Kuciapki 1:2