Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: KS Passat Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7176
KS Passat Unia Rędziny
541qpa Tactiek 442
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen goed
formidabel Verdedigen solide


13e minuut.
Daar is Vietri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkaditis rent richting de bal. Vietri verovert de bal door een tackle van achteren. Vietri geeft de bal voor. Sheringham maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Díaz probeert de bal met de borst te controleren. Walburg rent richting de bal. Klungelig pakt Walburg de bal. Walburg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gackowski geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg onderschept slim de pass. Walburg haalt uit met een fantastische trap. Milanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Unia Rędziny 0:1

43e minuut.
Bartosiewicz onderschept slim de pass. Bartosiewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alejo de bal onder controle te krijgen. Bystrický is nu in balbezit. Bystrický schiet op doel. Kocsárdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 44%, Unia Rędziny 56%.
KS Passat - Unia Rędziny 0:1

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brodnicki zal de hoekschop nemen. Lindner kopt de bal weg. Bystrický rent richting de bal. Bystrický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mentaste geeft de bal voor. Inworp. Vietri met een snelle inworp. Walburg rent richting de bal. Walburg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bronskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Dau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dau probeert naar een medespeler te passen. Walburg rent richting de bal. Walburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Unia Rędziny 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 46%, Unia Rędziny 54%.
KS Passat - Unia Rędziny 0:2