Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna FC Umbertos
bezpieczne 2 Tactiek taksa 442a
48% Balbezit 52%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:1

5e minuut.
Ege rent richting de bal. Ege probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:2

7e minuut.
Janning heeft problemen om de bal te vangen. Janning probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tassin rent richting de bal. Arnautović onderschept slim de pass. Arnautović speelt de bal door. Janning geeft een hoge lob. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:3

13e minuut.
Nebot speelt de bal door. Tassin kopt de bal weg. Teodoru met een sublieme pass. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:4

17e minuut.
Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović passt de bal met de wreef. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Daar is Janning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janning passt de bal zonder na te denken. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:5

22e minuut.
Klamczyński met een snelle inworp. Arnautović speelt de bal door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin geeft de bal voor. Klamczyński kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:6

24e minuut.
Teodoru is nu in balbezit. Teodoru speelt de bal door. Klungelig pakt Bodonyi de bal. Bodonyi schiet op doel. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tassin rent richting de bal. Janning onderschept slim de pass. Janning speelt de bal door. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Janning verovert de bal door een tackle van achteren. Janning met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:7

31e minuut.
Klamczyński draait met de bal, schiet en ... Nebot met een sublieme pass. Bodonyi kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:8

35e minuut.
Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło onderschept slim de pass. Zioło probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:9

37e minuut.
Zioło met een sublieme pass. Klamczyński speelt de bal door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:10

41e minuut.
Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 95%, FC Umbertos 5%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:11

46e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński passt de bal zonder na te denken. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mojzesowicz onderschept slim de pass. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tassin kan de bal niet met de borst controleren. Janning onderschept slim de pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:12

50e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:13

53e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Zioło speelt de bal door. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:14

55e minuut.
Hassa verovert de bal door een tackle van achteren. Hassa probeert naar een medespeler te passen. Óberfrank is nu in balbezit. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Janning speelt de bal door. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:15

62e minuut.
Klamczyński met een sublieme pass. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga met een sublieme pass. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Nebot bokst de bal weg. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klamczyński neemt de hoekschop. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:16

65e minuut.
Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tassin is nu in balbezit. De bal rolt over de achterlijn. Nebot trapt de bal weg van het doel. Klamczyński geeft een hoge lob. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebot probeert naar een medespeler te passen. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović verovert de bal door een tackle van achteren. Arnautović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arnautović kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:17

71e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi passt de bal met de wreef. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:18

74e minuut.
Janning met een sublieme pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. Nebot bokst de bal weg. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru speelt de bal door. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klamczyński met de inworp. Arnautović geeft een lange en hoge pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:19

78e minuut.
Janning bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning passt de bal met de wreef. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:20

81e minuut.
Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło passt de bal zonder na te denken. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:21

84e minuut.
Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin geeft een hoge lob. Klamczyński kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:22

87e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović passt de bal in één keer door. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:23

89e minuut.
Teodoru passt de bal met de wreef. Daar is Janning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janning met een sublieme pass. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 94%, FC Umbertos 6%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Umbertos 0:23