Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało czerwone diably RKS Stal Poniatowa
Wio Tactiek nowe ja!
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ludwiczak passt de bal met de wreef. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick onderschept slim de pass. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Cajamarca trapt de bal weg van het doel. Brau kopt de bal weg. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
McCormick is nu in balbezit. McCormick passt de bal in één keer door. Labak is nu in balbezit. Milkov verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 0:1

13e minuut.
Chora passt de bal zonder na te denken. Anagnostopoulos geeft een hoge lob. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Turek bokst de bal weg. Petkovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

20e minuut.
McCormick probeert naar een medespeler te passen. Milkov is nu in balbezit. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brau rent richting de bal. Brau passt de bal met de wreef. Nyberg met een sublieme pass. Milkov heeft problemen om de bal te vangen. Milkov schiet op doel. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Brau heeft problemen om de bal te vangen. Brau met een sublieme pass. McCormick speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 0:2

34e minuut.
Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... Cajamarca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 46%, RKS Stal Poniatowa 54%.
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 0:2

51e minuut.
Nyberg passt de bal met de wreef. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick met een sublieme pass. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bickford-Smith probeert naar een medespeler te passen. Pita is nu in balbezit. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 1:2

63e minuut.
Formiga kopt de bal weg. Anagnostopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anagnostopoulos passt de bal zonder na te denken. Beraldin rent richting de bal. Beraldin geeft de bal voor. Turek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beraldin neemt de hoekschop. Gabdullin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
McCormick speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski geeft de bal voor. Gabdullin kan de bal niet met de borst controleren. Gabdullin draait met de bal, schiet en ... Turek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ludwiczak is nu in balbezit. Ludwiczak passt de bal met de wreef. McCormick speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel. Cajamarca bokst de bal weg.

84e minuut.
Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov is nu in balbezit. Met opzet legt Przymorski zijn tegenspeler op de grond. Przymorski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Przymorski geeft een lange en hoge pass. Beraldin kopt de bal weg. Pita rent richting de bal. Pita schiet op doel. Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 43%, RKS Stal Poniatowa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biało czerwone diably - RKS Stal Poniatowa 2:2