Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 Biało czerwone diably
3232 Tactiek G
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
25 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato probeert naar een medespeler te passen. Erbaş met een sublieme pass. Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 1:0

15e minuut.
Erbaş passt de bal in één keer door. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraizoz passt de bal zonder na te denken. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sato is nu in balbezit. Sato met een sublieme pass. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 2:0

31e minuut.
Sato rent richting de bal. Sato probeert naar een medespeler te passen. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 3:0

34e minuut.
Erbaş geeft de bal voor. Vân Sơn krijgt zijn hoofd ertegen. Cajamarca probeert naar een medespeler te passen. Iraizoz kopt de bal weg. Bonfigli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Sơn is nu in balbezit. Vân Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 4:0

37e minuut.
Đenović probeert naar een medespeler te passen. Sato is nu in balbezit. Sato speelt de bal door. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Yiu Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Perkuhn speelt de bal door. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu schiet op doel. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 45%, Biało czerwone diably 55%.
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 4:0

48e minuut.
Bonfigli passt de bal zonder na te denken. Erbaş rent richting de bal. Erbaş speelt de bal door. Vân Sơn is nu in balbezit. Vân Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 5:0

59e minuut.
Yiu Cheong probeert naar een medespeler te passen. Perkuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkuhn passt de bal met de wreef. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu schiet op doel. Hvoynev bokst de bal weg.

65e minuut.
Iraizoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erbaş de bal. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn schiet op doel. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Sato met een sublieme pass. Kalkancı heeft problemen om de bal te vangen. Goussey speelt de bal door. Vân Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Vân Sơn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Erbaş onderschept slim de pass. Erbaş met een sublieme pass. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli draait met de bal, schiet en ... Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 6:0

74e minuut.
Sato passt de bal met de wreef. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş passt de bal zonder na te denken. Iraizoz geeft een hoge lob. Vân Sơn springt en kopt de bal. Cajamarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pandurević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đenović. Pandurević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mansur komt het veld opgelopen. Muñoz komt het veld opgelopen. Waksmundzki komt het veld opgelopen. Fenkanin komt het veld opgelopen. Cattaneo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Goussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey geeft de bal voor. Mansur kan de bal niet met de borst controleren. Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Sơn is nu in balbezit. Vân Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 7:0

81e minuut.
Sato probeert naar een medespeler te passen. Mansur is nu in balbezit. Vân Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 8:0

84e minuut.
Znój geeft de bal voor. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Bonfigli rent richting de bal. Bonfigli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 9:0

87e minuut.
Znój rent richting de bal. Yiu Cheong is nu in balbezit. Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli schiet op doel. Cattaneo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 10:0

90e minuut.
Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Daar is Formiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erbaş maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Erbaş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Erbaş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Perkuhn geeft de bal voor. Đenović rent richting de bal. Sorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Znój probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 44%, Biało czerwone diably 56%.
RKS Radomsko 1979 - Biało czerwone diably 10:0