Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: 11-Listopada
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16918
RKS Stal Poniatowa Akademia Zła FC
nowe ja! Tactiek A
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
solid Passen adequate
average Verdedigen excellent


7e minuut.
Milkov kopt de bal weg. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCormick krijgt een gele kaart. Pasikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jagodzki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 0:1

10e minuut.
Kurdić met een harde bal richting middenveld. Królik kopt de bal weg. Daar is Chora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Miśkowiec geeft een lange en hoge pass. Królik kopt de bal weg. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 0:2

32e minuut.
Rózga met een snelle inworp. Królik rent richting de bal. Królik geeft een lange en hoge pass. Jagodzki krijgt zijn hoofd ertegen. Gromczak kan de bal niet met de borst controleren. Turek bokst de bal weg.

39e minuut.
Chora rent richting de bal. Jagodzki onderschept slim de pass. Ludwiczak begaat een overtreding. Ludwiczak krijgt een gele kaart. Jagodzki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 66%, Akademia Zła FC 34%.
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 0:2

46e minuut.
Kłusek speelt de bal door. Klungelig pakt Jagodzki de bal. Gosiewski begaat een overtreding. Gosiewski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Chora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyrwas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłusek met een snel genomen vrije trap. Jagodzki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas geeft de bal voor. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. Turek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 0:3

71e minuut.
Królik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jagodzki de bal. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Turek bokst de bal weg.

80e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki schiet op doel. Turek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 0:4

83e minuut.
Milkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kłusek rent richting de bal. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ... Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 1:4

87e minuut.
McCormick speelt de bal door. Miśkowiec is nu in balbezit. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Popek probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski passt de bal met de wreef. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brau is nu in balbezit. Rózga onderschept slim de pass. Rózga geeft een lange en hoge pass. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Turek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Stal Poniatowa 69%, Akademia Zła FC 31%.
RKS Stal Poniatowa - Akademia Zła FC 1:4