Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biało czerwone diably FcOlik
basia Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Weigelt met een sublieme pass. Remień probeert de bal met de borst te controleren. Remień passt de bal met de wreef. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Yiu Cheong kopt de bal weg. Daar is Megyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyesi passt de bal in één keer door. Daar is Rozmysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmysł schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Megyesi de bal. Megyesi schiet op doel. Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł schiet op doel. Giese probeert de bal aan de voet te houden. Tlaga rent richting de bal. Tlaga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cuesta is nu in balbezit. Remień onderschept slim de pass. Yiu Cheong met een sublieme pass. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - FcOlik 1:0

34e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Šešlija speelt de bal door. Klungelig pakt Cuesta de bal. Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Remień rent richting de bal. Remień speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal zonder na te denken. Kwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 47%, FcOlik 53%.
Biało czerwone diably - FcOlik 1:0

49e minuut.
Yiu Cheong speelt de bal door. Tlaga rent richting de bal. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł heeft problemen om de bal te vangen. Rozmysł schiet op doel. Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biało czerwone diably - FcOlik 2:0

62e minuut.
Turski met een sublieme pass. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Kwast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Megyesi rent richting de bal. Megyesi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weigelt de bal onder controle te krijgen. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Frodl met een sublieme pass. Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Júnior komt het veld opgelopen. Sorescu komt het veld opgelopen. Aristotelous komt het veld opgelopen. Tosun komt het veld opgelopen. Cattaneo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Filozof speelt de bal door. Šešlija met een sublieme pass. Sulaiman met een sublieme pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Cattaneo bokst de bal weg.

85e minuut.
Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Hilă probeert naar een medespeler te passen. Herczyk met een sublieme pass. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Frodl passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Yiu Cheong is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Weigelt passt de bal met de wreef. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biało czerwone diably 58%, FcOlik 42%.
Biało czerwone diably - FcOlik 2:0