Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: FcOlik Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7001
FcOlik FC Umbertos
Attack Tactiek taksa 442a
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Frodl is nu in balbezit. Janning tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janning krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ege controleert de bal met de borst. Ege geeft de bal voor. Inworp. Weigelt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft een hoge lob. Kosmanovas bokst de bal weg.

16e minuut.
Poulsen passt de bal in één keer door. Janning heeft problemen om de bal te vangen. Janning passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Poulsen rent richting de bal. Poulsen speelt de bal door. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Kwast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - FC Umbertos 0:1

20e minuut.
Inworp. Janning met een snelle inworp. Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen geeft een lange en hoge pass. Bodonyi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kwast probeert naar een medespeler te passen. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning met een sublieme pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Kwast probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Weigelt geeft een lange en hoge pass. Klamczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru schiet op doel. Kwast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcOlik - FC Umbertos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 62%, FC Umbertos 38%.
FcOlik - FC Umbertos 0:2

48e minuut.
Poulsen geeft een hoge lob. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Kwast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Janning kopt de bal weg. Daar is Bodonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi speelt de bal door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Janning met een sublieme pass. Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen passt de bal met de wreef. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Kwast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Filozof speelt de bal door. Inworp. Zioło met de inworp. Klamczyński geeft de bal voor. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Hilă met een sublieme pass. Klamczyński is nu in balbezit. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński passt de bal met de wreef. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Janning passt de bal in één keer door. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński passt de bal zonder na te denken. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcOlik 62%, FC Umbertos 38%.
FcOlik - FC Umbertos 0:2