Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19716
Akademia Zła FC FC Umbertos
A Tactiek taksa 442a
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Jucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jucker geeft een hoge lob. Jagodzki probeert de bal met de borst te controleren. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wyrwas is nu in balbezit. Arnautović verovert de bal door een tackle van achteren. Arnautović passt de bal zonder na te denken. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński geeft de bal voor. Dyguła bokst de bal weg.

37e minuut.
Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Poulsen rent richting de bal. Rózga begaat een overtreding. Rózga krijgt een gele kaart. Poulsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Janning zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodonyi krijgt zijn hoofd ertegen. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 56%, FC Umbertos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Zła FC - FC Umbertos 0:0

46e minuut.
Wyrwas passt de bal met de wreef. Chwadeńczuk met een sublieme pass. Daar is Miśkowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga met een sublieme pass. Jucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Popek probeert naar een medespeler te passen. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klamczyński de bal. Klamczyński geeft de bal voor. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło rent richting de bal. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki schiet op doel. Kosmanovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pasikowski speelt de bal door. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga passt de bal in één keer door. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk controleert de bal met de borst. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 52%, FC Umbertos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akademia Zła FC - FC Umbertos 0:0