Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Football RKS Stal Poniatowa
Def Tactiek nowe ja!
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen good


19e minuut.
Yanes met een sublieme pass. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello passt de bal in één keer door. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Debleke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brau met een snelle inworp. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - RKS Stal Poniatowa 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavranić met een snelle inworp. Nyberg speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Sorveteiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sorveteiro met een sublieme pass. Gosiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zbrzeźniak de bal. Brau is nu in balbezit. Brau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 57%, RKS Stal Poniatowa 43%.
FC Football - RKS Stal Poniatowa 0:1

47e minuut.
Zbrzeźniak passt de bal zonder na te denken. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Milkov is nu in balbezit. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov schiet op doel. Sorveteiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ... Sorveteiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Debleke rent richting de bal. Debleke geeft een lange en hoge pass. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Gavranić rent richting de bal. Gavranić geeft een lange en hoge pass. Turek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gavranić kopt de bal weg. Klungelig pakt Gromczak de bal. Chora rent richting de bal. Gavranić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavranić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pucciani geeft de bal voor. Eremeev krijgt zijn hoofd ertegen. Gavranić is nu in balbezit. Gavranić geeft een lange en hoge pass. Eremeev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
McCormick geeft de bal voor. Martins rent richting de bal. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg geeft een hoge lob. Brau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gavranić probeert naar een medespeler te passen. Chora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Debleke verovert de bal door een tackle van achteren. Milkov rent richting de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Sorveteiro bokst de bal weg.

79e minuut.
McCormick rent richting de bal. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... Sorveteiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - RKS Stal Poniatowa 0:2

84e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Debleke rent richting de bal. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello passt de bal zonder na te denken. Eremeev rent richting de bal. Eremeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - RKS Stal Poniatowa 1:2

89e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosiewski rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 54%, RKS Stal Poniatowa 46%.
FC Football - RKS Stal Poniatowa 1:2