Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: Grande Psiocha
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19413
FC Kuciapki Biało czerwone diably
ddddupa Tactiek basia
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 50
excellent Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Peletti geeft een hoge lob. Júnior kopt de bal weg. Klungelig pakt Beliczky de bal. Turski met een sublieme pass. Peletti geeft een lange en hoge pass. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pesti onderschept slim de pass. Pesti geeft een hoge lob. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Biało czerwone diably 1:0

36e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Wasilewski onderschept slim de pass. Wasilewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Beliczky de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Formiga met een sublieme pass. Tlaga rent richting de bal. Met opzet legt Peletti zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Peletti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Peletti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Ala-Aho rent richting de bal. Merla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formiga. Merla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merla kan niet meer verder spelen. Braviak komt het veld opgelopen. Azim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ameli krijgt zijn hoofd ertegen. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Júnior is nu in balbezit. Ameli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Braviak neemt de hoekschop. Ameli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Biało czerwone diably 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 41%, Biało czerwone diably 59%.
FC Kuciapki - Biało czerwone diably 2:0

47e minuut.
Pesti verovert de bal door een tackle van achteren. Pesti met een sublieme pass. Beliczky rent richting de bal. Ameli is nu in balbezit. Ameli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Remień geeft een lange en hoge pass. Ala-Aho rent richting de bal. Jones begaat een overtreding. Jones krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Braviak passt de bal in één keer door. Ameli rent richting de bal. Ameli passt de bal zonder na te denken. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harran komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Ala-Aho verovert de bal door een tackle van achteren. Ala-Aho probeert naar een medespeler te passen. Harran bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran schiet op doel. Cajamarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Braviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Braviak passt de bal in één keer door. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky draait met de bal, schiet en ... Cajamarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Złotnik de bal onder controle te krijgen. Yiu Cheong met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Niedzviegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - Biało czerwone diably 2:1

67e minuut.
Ala-Aho geeft een hoge lob. Turski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tosun de bal onder controle te krijgen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wasilewski geeft een hoge lob. Remień kopt de bal weg. Yiu Cheong heeft problemen om de bal te vangen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Braviak met een snelle inworp. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran verovert de bal door een tackle van achteren. Harran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Perkuhn komt het veld opgelopen. Pandurević komt het veld opgelopen. Guerci komt het veld opgelopen. Aristotelous komt het veld opgelopen. Cattaneo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pflock geeft de bal voor. Braviak is nu in balbezit. Braviak speelt de bal door. Klungelig pakt Harran de bal. Harran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azim met een snel genomen vrije trap. Harran springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Braviak onderschept slim de pass. Braviak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Turski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 43%, Biało czerwone diably 57%.
FC Kuciapki - Biało czerwone diably 2:1