Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.053
  • Stadion: NOXONYFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9725
Górnik Wojkowice WislaKrakow
442moja Tactiek odlot 222
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 28
excellent Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen solid


8e minuut.
Trenk probeert naar een medespeler te passen. Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal zonder na te denken. Daar is Skorupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Galiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jędrysik de bal onder controle te krijgen. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk schiet op doel. Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 1:0

17e minuut.
Morando probeert naar een medespeler te passen. Favre is nu in balbezit. Favre probeert naar een medespeler te passen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Favre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skorupa de bal. Skorupa geeft een hoge lob. Sirotyuk is nu in balbezit. Sirotyuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
İstek probeert naar een medespeler te passen. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. del Corral maakt een afschuwelijke overtreding. del Corral krijgt een gele kaart. Sirotyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Morando zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sirotyuk springt en kopt de bal. Prisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 2:0

27e minuut.
Morando passt de bal zonder na te denken. Favre probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński draait met de bal, schiet en ... Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 3:0

30e minuut.
Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub verovert de bal door een tackle van achteren. İstek met een sublieme pass. Sirotyuk is nu in balbezit. Sirotyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
İstek heeft problemen om de bal te vangen. İstek probeert naar een medespeler te passen. Sirotyuk rent richting de bal. Klungelig pakt Sirotyuk de bal. Sirotyuk schiet op doel. Prisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İstek neemt de hoekschop. Daar is Sirotyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotyuk draait met de bal, schiet en ... Prisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Trenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenk passt de bal in één keer door. İstek met een sublieme pass. Sirotyuk rent richting de bal. Sirotyuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wojkowice 20%, WislaKrakow 80%.
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 3:0

51e minuut.
Skorupa passt de bal met de wreef. İstek bereikt de bal nog maar net als eerste. İstek speelt de bal door. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 4:0

56e minuut.
Trenk speelt de bal door. İstek is nu in balbezit. İstek passt de bal met de wreef. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk haalt uit met een fantastische trap. Prisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 5:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prisco trapt de bal weg van het doel. İstek kopt de bal weg. Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hasselhoff rent richting de bal. Skorupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupa met een sublieme pass. Sirotyuk is nu in balbezit. Sirotyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 6:0

67e minuut.
Klungelig pakt Favre de bal. Favre probeert naar een medespeler te passen. Bancalari onderschept slim de pass. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 7:0

71e minuut.
Skorupa passt de bal met de wreef. Favre rent richting de bal. Favre passt de bal zonder na te denken. Galiński rent richting de bal. Galiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
del Corral geeft een lange en hoge pass. Inworp. İstek met een snelle inworp. Klungelig pakt Sirotyuk de bal. Sirotyuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa passt de bal in één keer door. İstek is nu in balbezit. İstek geeft een lange en hoge pass. Galiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Skorupa geeft de bal voor. İstek is nu in balbezit. İstek passt de bal met de wreef. Sirotyuk rent richting de bal. Sirotyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 8:0

80e minuut.
İstek geeft een hoge lob. Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal zonder na te denken. Galiński rent richting de bal. Galiński schiet op doel. Prisco bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İstek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorupa met een sublieme pass. Sirotyuk is nu in balbezit. Sirotyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bancalari trapt de bal weg. İstek probeert naar een medespeler te passen. Sirotyuk rent richting de bal. Sirotyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 9:0

86e minuut.
Morando kopt de bal weg. Espericueta rent richting de bal. Sirotyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotyuk heeft problemen om de bal te vangen. Sirotyuk schiet op doel. Prisco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wojkowice 12%, WislaKrakow 88%.
Górnik Wojkowice - WislaKrakow 10:0