Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC Gorgona
bg Tactiek Smirnoff Gold
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nedeljkov passt de bal in één keer door. Åsenheim rent richting de bal. Molnár speelt de bal door. Warać rent richting de bal. Warać draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veronesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Åsenheim rent richting de bal. Åsenheim passt de bal zonder na te denken. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - Gorgona 0:1

18e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal zonder na te denken. Åsenheim probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Sitniewski de bal. Veronesi is nu in balbezit. Tuesso rent richting de bal. Veronesi onderschept slim de pass. Veronesi schiet op doel. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fattore is nu in balbezit. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. Strapec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kıpırdak probeert naar een medespeler te passen. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard onderschept slim de pass. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Molnár geeft een lange en hoge pass. Veronesi kopt de bal weg. Daar is Răscanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ostocki onderschept slim de pass. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warać is nu in balbezit. Warać haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cabaye met een sublieme pass. Nedeljkov probeert de bal aan de voet te houden. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... Ioanid probeert de bal aan de voet te houden. Strapec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 46%, Gorgona 54%.
FLaFLU DC - Gorgona 0:1

48e minuut.
Kıpırdak rent richting de bal. Kıpırdak met een sublieme pass. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLaFLU DC - Gorgona 1:1

50e minuut.
Nedeljkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljkov passt de bal in één keer door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan schiet op doel. Strapec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nufer is nu in balbezit. Nufer geeft een lange en hoge pass. Nedeljkov rent richting de bal. Robillard onderschept slim de pass. Robillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alilović geeft een lange en hoge pass. Nufer heeft problemen om de bal te vangen. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Nufer geeft een lange en hoge pass. Robillard maakt een snoekduik en kopt de bal. Ioanid probeert de bal met de borst te controleren. Strapec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kıpırdak passt de bal in één keer door. Robillard is nu in balbezit. Nedeljkov begaat een overtreding. Nedeljkov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Nedeljkov rent richting de bal. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard geeft een hoge lob. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 38%, Gorgona 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLaFLU DC - Gorgona 1:1