Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezdecydowani Kondominium rosyjsko-niemieckie
352 Tactiek naleśnik
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 57.8
outstanding Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Risom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caron rent richting de bal. Caron met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Fer onderschept slim de pass. Fer geeft een hoge lob. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Boruch rent richting de bal. Boruch probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Vyčíhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diliberto probeert naar een medespeler te passen. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een hoge lob. Kiziałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lofton rent richting de bal. Lofton passt de bal in één keer door. Sypniewski probeert naar een medespeler te passen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Petardo passt de bal zonder na te denken. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een lange en hoge pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel. Vargha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezdecydowani 51%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:0

46e minuut.
Fernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández González passt de bal met de wreef. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Vargha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Periquito kopt de bal weg. Daar is Bellangioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo speelt de bal door. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn schiet op doel. Vargha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Caron met een sublieme pass. Kotkiewicz is nu in balbezit. Csáki onderschept slim de pass. Csáki draait met de bal, schiet en ... Deprez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:1

60e minuut.
Fernández González rent richting de bal. Fernández González geeft een lange en hoge pass. Periquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Periquito passt de bal zonder na te denken. Dzieciuch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hahn is nu in balbezit. Hahn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 1:1

67e minuut.
Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch passt de bal met de wreef. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een hoge lob. Kiziałek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ruz Baños rent richting de bal. Ruz Baños probeert naar een medespeler te passen. Petardo speelt de bal door. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Vargha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Petardo passt de bal zonder na te denken. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een hoge lob. Kiziałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:1

79e minuut.
Rolnik speelt de bal door. Sypniewski met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:2

81e minuut.
Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een lange en hoge pass. Hahn heeft problemen om de bal te vangen. Hahn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezdecydowani 40%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezdecydowani - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:2