Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mądre Szerszenie Turovia Turów
Na V lige Tactiek maximus
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot geeft een lange en hoge pass. Móricz geeft een hoge lob. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel. Teruzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Turovia Turów 0:1

12e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenica onderschept slim de pass. Wujaszczyk met een sublieme pass. Tararache rent richting de bal. Tararache geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Tararache de bal. Tararache geeft een lange en hoge pass. Skrzypiec onderschept slim de pass. Domenica is nu in balbezit. Domenica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Selmani geeft een lange en hoge pass. Gorbacz speelt de bal door. Negreanu met een sublieme pass. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Valentinov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soler controleert de bal met de borst. Soler probeert naar een medespeler te passen. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Selmani speelt de bal door. Tararache is nu in balbezit. Tararache passt de bal zonder na te denken. Meriaux rent richting de bal. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Valentinov onderschept slim de pass. Chomiński geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Paczos onderschept slim de pass. Paczos probeert naar een medespeler te passen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mądre Szerszenie - Turovia Turów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 43%, Turovia Turów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mądre Szerszenie - Turovia Turów 1:1

63e minuut.
Domenica geeft de bal voor. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgoda krijgt een gele kaart. Paczos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paczos kan niet meer verder spelen. Giejsztorewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Valentinov is nu in balbezit. Szczurowski onderschept slim de pass. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tararache verovert de bal door een tackle van achteren. Tararache speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. Łatczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Selmani probeert naar een medespeler te passen. Uğur is nu in balbezit. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Paal! Łatczewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 46%, Turovia Turów 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mądre Szerszenie - Turovia Turów 1:1