Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGE Stal Mielec Polska Tiki-Taka
ulepszona Tactiek Abab
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Amzler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaudzinski met een snelle inworp. Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gniewek speelt de bal door. Toma met een sublieme pass. Ostrev met een sublieme pass. Machniak is nu in balbezit. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klaudzinski passt de bal zonder na te denken. Fikár rent richting de bal. Fikár speelt de bal door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Monnet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - Polska Tiki-Taka 0:1

10e minuut.
Machniak rent richting de bal. Lampart begaat een overtreding. Machniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostrev met een snel genomen vrije trap. Machniak kopt de bal weg. Wijakesuma rent richting de bal. Wijakesuma haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu bokst de bal weg.

32e minuut.
Wijakesuma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manavoğlu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gniewek kopt de bal weg. Vandenbroucke is nu in balbezit. Lampart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lampart krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma passt de bal in één keer door. Ostrev probeert naar een medespeler te passen. Machniak rent richting de bal. Machniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Manavoğlu springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE Stal Mielec 54%, Polska Tiki-Taka 46%.
PGE Stal Mielec - Polska Tiki-Taka 0:1

51e minuut.
Inworp. Újváry komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Claramunt rent richting de bal. Claramunt probeert naar een medespeler te passen. Tomassina met een sublieme pass. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořáček rent richting de bal. Lampart is nu in balbezit. Dvořáček is nu in balbezit. Dvořáček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Somerkari speelt de bal door. Fikár rent richting de bal. Fikár passt de bal met de wreef. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski draait met de bal, schiet en ... Monnet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Jaleel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chlastawa met de inworp. Somerkari geeft de bal voor. Dvořáček maakt een snoekduik en kopt de bal. Monnet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu geeft een lange en hoge pass. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Frycz probeert de bal aan de voet te houden. Somerkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerkari met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gilewski passt de bal in één keer door. Somerkari rent richting de bal. Somerkari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Klaudzinski de bal. Klaudzinski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dvořáček is nu in balbezit. Dvořáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE Stal Mielec - Polska Tiki-Taka 0:2

85e minuut.
Jaleel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somerkari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Udişteanu geeft een hoge lob. Lordelo geeft een lange en hoge pass. Jaleel controleert de bal met de borst. Dvořáček is nu in balbezit. Dvořáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE Stal Mielec 67%, Polska Tiki-Taka 33%.
PGE Stal Mielec - Polska Tiki-Taka 0:2