Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokładyEssy korona kielce 2
moja Tactiek repka...???
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
41 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Vrodopoulos rent richting de bal. McMahon onderschept slim de pass. McMahon probeert naar een medespeler te passen. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pécout passt de bal met de wreef. Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... Materski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 0:1

15e minuut.
Travolta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrodopoulos met een snelle inworp. Pécout geeft een hoge lob. Anh Ðức krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 0:2

17e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een lange en hoge pass. Šumař kopt de bal weg. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski geeft een hoge lob. Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Albrechts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:2

20e minuut.
Pécout probeert naar een medespeler te passen. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos passt de bal met de wreef. Noppert is nu in balbezit. Noppert schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Šumař probeert naar een medespeler te passen. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft de bal voor. Noppert krijgt zijn hoofd ertegen. Materski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:3

30e minuut.
Devoldere speelt de bal door. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:4

32e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. Anh Ðức kan de bal niet met de borst controleren. Travolta rent richting de bal. Anh Ðức onderschept slim de pass. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ... Materski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécout is nu in balbezit. Pécout met een sublieme pass. Noppert is nu in balbezit. Noppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson met een sublieme pass. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức onderschept slim de pass. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vrodopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMahon. Vrodopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devoldere met een snel genomen vrije trap. Anh Ðức maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Devoldere onderschept slim de pass. Devoldere probeert naar een medespeler te passen. Vrodopoulos speelt de bal door. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Materski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:5

44e minuut.
Johnson met de inworp. Devoldere is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Noppert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 78%, korona kielce 2 22%.
PokładyEssy - korona kielce 2 1:6

46e minuut.
Ferah komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anh Ðức de bal. Anh Ðức schiet op doel. Materski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:7

56e minuut.
Vrodopoulos rent richting de bal. Vrodopoulos geeft een hoge lob. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:8

62e minuut.
Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos geeft de bal voor. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 1:9

65e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski geeft een hoge lob. Bicheru kopt de bal weg. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. Albrechts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 2:9

69e minuut.
Bicheru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Della Ragione neemt vlug de vrije trap. Ferah is nu in balbezit. Ferah draait met de bal, schiet en ... Materski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 2:10

77e minuut.
Tomescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferah schiet op doel. Materski bokst de bal weg.

79e minuut.
Pécout passt de bal in één keer door. Vrodopoulos met een sublieme pass. Johnson speelt de bal door. Ferah rent richting de bal. Ferah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Materski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Georgescu neemt vlug de vrije trap. Kulpa rent richting de bal. Kulpa geeft de bal voor. Ferah rent richting de bal. Ferah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu geeft een hoge lob. Ferah is nu in balbezit. Ferah schiet op doel. Materski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 2:11

87e minuut.
Anh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Ðức passt de bal met de wreef. Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferah schiet op doel. Materski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - korona kielce 2 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 74%, korona kielce 2 26%.
PokładyEssy - korona kielce 2 2:12