Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.053
  • Stadion: Gorgona Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 25017
Gorgona WislaKrakow
Smirnoff Gold Tactiek odlot 222
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 27.1
formidabel Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ostocki geeft een hoge lob. Warać kopt de bal weg. Polet is nu in balbezit. Polet haalt uit met een fantastische trap. Prisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 1:0

4e minuut.
Alilović is nu in balbezit. Klungelig pakt Alilović de bal. Alilović met een sublieme pass. Veronesi is nu in balbezit. Veronesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 2:0

17e minuut.
Åsenheim is nu in balbezit. Szczytniewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Åsenheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molnár met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Polet de bal. Polet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 3:0

21e minuut.
Thiện Ân verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Alilović met de inworp. Warać rent richting de bal. Warać haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Warać schiet op doel. Szczytniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molnár is nu in balbezit. Alilović is nu in balbezit. Alilović geeft een hoge lob. Prisco bokst de bal weg. Bascopé heeft problemen om de bal te vangen. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 4:0

24e minuut.
Molnár is nu in balbezit. Molnár geeft een lange en hoge pass. Warać kopt de bal weg. Veronesi rent richting de bal. Veronesi haalt uit met een fantastische trap. Prisco bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alilović met de inworp. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać haalt uit met een fantastische trap. Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 5:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prisco trapt de bal weg van het doel. Molnár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veronesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronesi draait met de bal, schiet en ... Prisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Molnár onderschept slim de pass. Molnár geeft een lange en hoge pass. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet schiet op doel. Prisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 6:0

38e minuut.
Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye geeft een lange en hoge pass. Warać is nu in balbezit. Veronesi rent richting de bal. Veronesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 7:0

39e minuut.
Ostocki speelt de bal door. Alilović speelt de bal door. Polet is nu in balbezit. Warać rent richting de bal. Warać schiet op doel. Prisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Åsenheim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Thiện Ân de bal. Warać rent richting de bal. Warać haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Molnár probeert naar een medespeler te passen. Åsenheim is nu in balbezit. Åsenheim passt de bal met de wreef. Daar is Polet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polet schiet op doel. Prisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Åsenheim passt de bal in één keer door. Molnár probeert naar een medespeler te passen. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 23%, WislaKrakow 77%.
Gorgona - WislaKrakow 8:0

46e minuut.
Molnár verovert de bal door een tackle van achteren. Åsenheim is nu in balbezit. Åsenheim speelt de bal door. Polet is nu in balbezit. Polet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Szczytniewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alilović met een snelle inworp. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Nedeljkov geeft de bal voor. Daar is Polet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polet passt de bal met de wreef. Veronesi heeft problemen om de bal te vangen. Veronesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 9:0

53e minuut.
Alilović met een snelle inworp. Cabeza rent richting de bal. Molnár onderschept slim de pass. Molnár geeft de bal voor. Polet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Polet is nu in balbezit. Veronesi is nu in balbezit. Szczytniewski rent richting de bal. Veronesi onderschept slim de pass. Veronesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim met een sublieme pass. Polet is nu in balbezit. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Alilović met een snelle inworp. Daar is Warać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warać haalt uit met een fantastische trap. Hasselhoff probeert de bal aan de voet te houden. Prisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 10:0

66e minuut.
Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi passt de bal zonder na te denken. Polet heeft problemen om de bal te vangen. Polet draait met de bal, schiet en ... Prisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 11:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prisco niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Åsenheim met een sublieme pass. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczytniewski is nu in balbezit. Åsenheim is nu in balbezit. Åsenheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 12:0

70e minuut.
Veronesi passt de bal zonder na te denken. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim passt de bal zonder na te denken. Warać rent richting de bal. Warać draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Molnár met een sublieme pass. Szczytniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać onderschept slim de pass. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 13:0

74e minuut.
Szczytniewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Åsenheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veronesi rent richting de bal. Veronesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molnár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaye met een sublieme pass. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Veronesi passt de bal in één keer door. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnár speelt de bal door. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Nedeljkov onderschept slim de pass. Nedeljkov passt de bal met de wreef. Alilović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Molnár passt de bal in één keer door. Veronesi is nu in balbezit. Szczytniewski onderschept slim de pass. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 14:0

83e minuut.
Warać is nu in balbezit. Dulewicz begaat een overtreding. Warać is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molnár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polet rent richting de bal. Polet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 15:0

84e minuut.
Marchetto met een sublieme pass. Daar is Dulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 16:0

86e minuut.
Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi geeft een lange en hoge pass. Szczytniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 17:0

87e minuut.
Polet passt de bal in één keer door. Alilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alilović speelt de bal door. Veronesi rent richting de bal. Veronesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Inworp. Alilović met een snelle inworp. Warać geeft de bal voor. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - WislaKrakow 18:0

89e minuut.
Marchetto passt de bal met de wreef. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kysilka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kysilka krijgt een gele kaart. Åsenheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molnár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hasselhoff kopt de bal weg. Alilović rent richting de bal. Alilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 19%, WislaKrakow 81%.
Gorgona - WislaKrakow 18:0