Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC Górnik Wojkowice
bg Tactiek 442moja
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Georgijev de bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu geeft een lange en hoge pass. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ... Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayoub probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - Górnik Wojkowice 1:0

13e minuut.
Ploaie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fattore met de inworp. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nikolinakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Füle is nu in balbezit. Nikolinakos maakt een afschuwelijke overtreding. Nikolinakos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal in één keer door. Trenk geeft een hoge lob. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Nufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera rent richting de bal. Mitchell rent richting de bal. Dera verovert de bal door een tackle van achteren. Dera haalt uit met een fantastische trap. Escalona bokst de bal weg.

35e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Bazan rent richting de bal. Ploaie verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoub onderschept slim de pass. Favre is nu in balbezit. Favre geeft een hoge lob. Constantin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLaFLU DC - Górnik Wojkowice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 56%, Górnik Wojkowice 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLaFLU DC - Górnik Wojkowice 1:1

46e minuut.
Gugleta komt het veld opgelopen. Hardeveld komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zmagaj verovert de bal door een tackle van achteren. Favre is nu in balbezit. Favre speelt de bal door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Favre speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nufer ... Strafschop! Füle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Constantin neemt zijn aanloop. Escalona bokst de bal weg.

63e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Zmagaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bazan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nufer met een snel genomen vrije trap. Robillard maakt een snoekduik en kopt de bal. Hardeveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nufer kopt de bal weg. Bronner is nu in balbezit. Bronner passt de bal in één keer door. Fattore is nu in balbezit. Fattore geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Morando rent richting de bal. Constantin met een sublieme pass. Georgijev is nu in balbezit. Georgijev geeft de bal voor. Füle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu met een sublieme pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel. Hardeveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 51%, Górnik Wojkowice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLaFLU DC - Górnik Wojkowice 1:1