Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mądre Szerszenie Niezdecydowani
Na V lige Tactiek 352
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 59.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Periquito speelt de bal door. Ruz Baños speelt de bal door. Kiziałek rent richting de bal. Hahn is nu in balbezit. Hahn schiet op doel. Teruzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Móricz probeert naar een medespeler te passen. Ruz Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños geeft een lange en hoge pass. Kiziałek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 0:1

6e minuut.
Domenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenica passt de bal zonder na te denken. Wujaszczyk met een sublieme pass. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux draait met de bal, schiet en ... Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Domenica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meriaux de bal. Meriaux met een sublieme pass. Grisanti is nu in balbezit. Grisanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ruz Baños geeft de bal voor. Kiziałek kopt de bal weg. Domenica heeft problemen om de bal te vangen. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez geeft een lange en hoge pass. Grisanti kopt de bal weg. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Deprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Selmani probeert naar een medespeler te passen. Wujaszczyk rent richting de bal. Wujaszczyk passt de bal met de wreef. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Móricz is nu in balbezit. Móricz passt de bal in één keer door. Diliberto speelt de bal door. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn schiet op doel. Teruzzi bokst de bal weg.

35e minuut.
Tararache met een snelle inworp. Grisanti is nu in balbezit. Grisanti speelt de bal door. Domenica rent richting de bal. Domenica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wujaszczyk met een sublieme pass. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 1:1

38e minuut.
Diliberto probeert naar een medespeler te passen. Ruz Baños is nu in balbezit. Ruz Baños passt de bal met de wreef. Hahn rent richting de bal. Hahn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Boruch onderschept slim de pass. Boruch speelt de bal door. Dzieciuch speelt de bal door. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek schiet op doel. Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzieciuch zal de hoekschop nemen. Hahn springt en kopt de bal. Teruzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Diliberto speelt de bal door. Hahn rent richting de bal. Domenica begaat een overtreding. Domenica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 51%, Niezdecydowani 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 1:1

47e minuut.
Kiziałek kopt de bal weg. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahn passt de bal in één keer door. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Teruzzi niet meer kan verder spelen. Youssef komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk is nu in balbezit. Grisanti is nu in balbezit. Grisanti draait met de bal, schiet en ... Deprez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Periquito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tararache met de inworp. Wujaszczyk geeft de bal voor. Meriaux maakt een snoekduik en kopt de bal. Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Hahn begaat een overtreding. Lopez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Móricz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz passt de bal met de wreef. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux draait met de bal, schiet en ... Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Petardo met een sublieme pass. Kiziałek is nu in balbezit. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn draait met de bal, schiet en ... Youssef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 1:2

88e minuut.
Daar is Boruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisanti is nu in balbezit. Wujaszczyk met een sublieme pass. Domenica is nu in balbezit. Domenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 46%, Niezdecydowani 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mądre Szerszenie - Niezdecydowani 2:2