Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kondominium rosyjsko-niemieckie WislaKrakow
naleśnik Tactiek odlot 222
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 25.5
very good Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Caron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Csáki de bal. Csáki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Vyčíhal met een sublieme pass. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasselhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Todevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todevski speelt de bal door. del Corral is nu in balbezit. Vyčíhal onderschept slim de pass. Vyčíhal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron onderschept slim de pass. Caron met een sublieme pass. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel. Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csáki is nu in balbezit. Bancalari bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bancalari geeft de bal voor. Lofton geeft een hoge lob. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 1:0

11e minuut.
del Corral verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todevski zal de hoekschop nemen. Csáki krijgt zijn hoofd ertegen. del Corral verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal onderschept slim de pass. Vyčíhal geeft een lange en hoge pass. Csáki krijgt zijn hoofd ertegen. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 2:0

16e minuut.
Csáki schiet op doel. Na een snelle pass probeert del Corral de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todevski zal de hoekschop nemen. Csáki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sypniewski met de inworp. Daar is Vyčíhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyčíhal geeft de bal voor. Csáki maakt een snoekduik en kopt de bal. Jędrysik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Todevski rent richting de bal. Bancalari is nu in balbezit. Todevski verovert de bal door een tackle van achteren. Todevski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 3:0

22e minuut.
Vyčíhal onderschept slim de pass. Vyčíhal speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 4:0

25e minuut.
Vyčíhal is nu in balbezit. Vyčíhal geeft een lange en hoge pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Espericueta passt de bal zonder na te denken. Lofton is nu in balbezit. Lofton speelt de bal door. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 5:0

34e minuut.
Lofton passt de bal zonder na te denken. Sypniewski heeft problemen om de bal te vangen. Sypniewski passt de bal zonder na te denken. Csáki rent richting de bal. Csáki haalt uit met een fantastische trap. Jędrysik bokst de bal weg.

37e minuut.
Fernández González geeft een lange en hoge pass. Todevski rent richting de bal. Todevski passt de bal met de wreef. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ... Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hasselhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselhoff geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypniewski met een snelle inworp. Vyčíhal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondominium rosyjsko-niemieckie 23%, WislaKrakow 77%.
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 5:0

61e minuut.
Todevski passt de bal met de wreef. Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal passt de bal met de wreef. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 6:0

71e minuut.
Szczytniewski is nu in balbezit. Szczytniewski met een sublieme pass. Caron speelt de bal door. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski geeft de bal voor. Jędrysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypniewski met de inworp. Vyčíhal geeft een hoge lob. Csáki springt en kopt de bal. Jędrysik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 7:0

77e minuut.
Vyčíhal onderschept slim de pass. Vyčíhal passt de bal met de wreef. Caron rent richting de bal. Caron geeft de bal voor. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bancalari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todevski met een snelle inworp. Klungelig pakt Vyčíhal de bal. Vyčíhal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Todevski rent richting de bal. Todevski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Szczytniewski de bal onder controle te krijgen. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondominium rosyjsko-niemieckie 17%, WislaKrakow 83%.
Kondominium rosyjsko-niemieckie - WislaKrakow 8:0