Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niezdecydowani Górnik Wojkowice
352 Tactiek 442moja
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 59
formidable Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Petardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morando de bal. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn haalt uit met een fantastische trap. Tarasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Trenk controleert de bal met de borst. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre probeert naar een medespeler te passen. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap. Deprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tarasiuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diliberto de bal onder controle te krijgen. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel. Deprez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 0:1

22e minuut.
Boruch rent richting de bal. Boruch passt de bal in één keer door. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Hahn is nu in balbezit. Hahn draait met de bal, schiet en ... Hardeveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Favre is nu in balbezit. Favre met een sublieme pass. Sirotyuk speelt de bal door. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Deprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ruz Baños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diliberto rent richting de bal. Diliberto probeert naar een medespeler te passen. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een hoge lob. Hardeveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Hardeveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Diliberto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgijev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgijev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kotkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyoniziak komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hahn is nu in balbezit. Hahn geeft een hoge lob. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Gugleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hardeveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Boruch geeft een hoge lob. Hardeveld speelt de bal door. Lorenzo kopt de bal weg. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Deprez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezdecydowani 52%, Górnik Wojkowice 48%.
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 0:1

46e minuut.
Trenk rent richting de bal. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Petardo geeft een hoge lob. Hahn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 1:1

57e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle geeft een lange en hoge pass. Favre kopt de bal weg. Sirotyuk rent richting de bal. Sirotyuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boruch geeft een hoge lob. Tarasiuk rent richting de bal. Tarasiuk geeft een lange en hoge pass. Hahn is nu in balbezit. Hahn draait met de bal, schiet en ... Hardeveld bokst de bal weg.

69e minuut.
Valibey probeert naar een medespeler te passen. Diliberto speelt de bal door. Klungelig pakt Ruz Baños de bal. Ruz Baños geeft een hoge lob. Kiziałek maakt een snoekduik en kopt de bal. Hardeveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sirotyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotyuk met een sublieme pass. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle schiet op doel. Deprez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 1:2

75e minuut.
Klungelig pakt Boruch de bal. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal in één keer door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch met een sublieme pass. Ruz Baños probeert naar een medespeler te passen. Hahn is nu in balbezit. Hahn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Trenk geeft een hoge lob. Valibey met een sublieme pass. Skorupa geeft een hoge lob. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Deprez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 1:3

82e minuut.
Petardo met een sublieme pass. Kiziałek rent richting de bal. Tarasiuk onderschept slim de pass. Hahn onderschept slim de pass. Hahn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hardeveld speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 1:4

85e minuut.
Georgijev is nu in balbezit. Georgijev geeft een hoge lob. Valibey controleert de bal met de borst. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. Deprez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Petardo met een sublieme pass. Tarasiuk onderschept slim de pass. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn schiet op doel. Hardeveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezdecydowani 56%, Górnik Wojkowice 44%.
Niezdecydowani - Górnik Wojkowice 2:4