Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC PGE Stal Mielec
bg Tactiek ulepszona
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Udişteanu kopt de bal weg. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev speelt de bal door. Wijakesuma is nu in balbezit. Wijakesuma schiet op doel. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Amzler verovert de bal door een tackle van achteren. Fattore onderschept slim de pass. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tuesso geeft een hoge lob. Gniewek kopt de bal weg. Fattore speelt de bal door. Klungelig pakt Răscanu de bal. Răscanu geeft de bal voor. Monnet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Răscanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazan maakt een snoekduik en kopt de bal. Monnet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gniewek is nu in balbezit. Kitek onderschept slim de pass. Kitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 1:0

29e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Răscanu probeert naar een medespeler te passen. Jaleel is nu in balbezit. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Monnet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bronner passt de bal in één keer door. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan speelt de bal door. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 2:0

36e minuut.
Wijakesuma probeert naar een medespeler te passen. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev passt de bal zonder na te denken. Machniak rent richting de bal. Machniak draait met de bal, schiet en ... Escalona bokst de bal weg. Wijakesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijakesuma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 2:1

42e minuut.
Toma met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Ostrev met een sublieme pass. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Machniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bronner is nu in balbezit. Bronner geeft een hoge lob. Daar is Vandenbroucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap. Monnet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jaleel de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 38%, PGE Stal Mielec 62%.
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 2:1

46e minuut.
Robillard komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Doeltrap. Újváry komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kieszczyński rent richting de bal. Kieszczyński passt de bal in één keer door. Bronner speelt de bal door. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Monnet probeert wanhopig de bal te grijpen. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 3:1

68e minuut.
Toma passt de bal met de wreef. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toma krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Buitenspel voor Robillard. Goede buitenspelval van de verdediging. Kıpırdak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Vandenbroucke met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt geeft een hoge lob. Machniak is nu in balbezit. Machniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 40%, PGE Stal Mielec 60%.
FLaFLU DC - PGE Stal Mielec 3:1