Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona kielce 2 Turovia Turów
repka...??? Tactiek maximus
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
56.4 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Morar kopt de bal weg. Daar is Pécout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pécout geeft een hoge lob. Ferah is nu in balbezit. Ferah schiet op doel. Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gorbacz rent richting de bal. Orsov rent richting de bal. Gorbacz is nu in balbezit. Orsov is nu in balbezit. Orsov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos passt de bal in één keer door. Ferah rent richting de bal. Ferah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - Turovia Turów 1:0

33e minuut.
Gorbacz met een sublieme pass. Skrzypiec speelt de bal door. Kokot is nu in balbezit. Kokot haalt uit met een fantastische trap. Pignatari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Negreanu passt de bal zonder na te denken. Kulpa is nu in balbezit. Kokot onderschept slim de pass. Kokot draait met de bal, schiet en ... Albrechts probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Owczarzy de bal. Orsov kopt de bal weg. Dumitriu is nu in balbezit. Szczurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Albrechts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 64%, Turovia Turów 36%.
korona kielce 2 - Turovia Turów 1:0

47e minuut.
Orsov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morar de bal. Anh Ðức tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Ðức krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Morar onderschept slim de pass. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere met een sublieme pass. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức schiet op doel. Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Soler probeert naar een medespeler te passen. Uğur rent richting de bal. Uğur geeft de bal voor. Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Owczarzy probeert naar een medespeler te passen. Pécout geeft de bal voor. Daar is Anh Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferah is nu in balbezit. Ferah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - Turovia Turów 2:0

89e minuut.
Pignatari speelt de bal door. Pécout is nu in balbezit. Skrzypiec maakt een afschuwelijke overtreding. Skrzypiec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 58%, Turovia Turów 42%.
korona kielce 2 - Turovia Turów 2:0