Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokładyEssy KS Mądre Szerszenie
moja Tactiek Na V lige
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen very good


29e minuut.
Materski met een sublieme pass. Travolta rent richting de bal. Tararache begaat een overtreding. Tararache krijgt een gele kaart. Travolta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Travolta met een snel genomen vrije trap. Bicheru kopt de bal weg. Almirón rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Retig zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lopez de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - KS Mądre Szerszenie 1:0

33e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomiński speelt de bal door. Wujaszczyk met een sublieme pass. Grisanti rent richting de bal. Grisanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tararache onderschept slim de pass. Tararache probeert naar een medespeler te passen. Domenica speelt de bal door. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Materski bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Grisanti de bal. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van McMahon ... Strafschop! Wujaszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wujaszczyk neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache probeert naar een medespeler te passen. Wujaszczyk met een sublieme pass. Meriaux rent richting de bal. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Materski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 76%, KS Mądre Szerszenie 24%.
PokładyEssy - KS Mądre Szerszenie 1:0

55e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache geeft de bal voor. Domenica is nu in balbezit. Domenica geeft de bal voor. Grisanti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wujaszczyk met een sublieme pass. Domenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenica geeft een hoge lob. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PokładyEssy - KS Mądre Szerszenie 1:1

76e minuut.
Grisanti passt de bal zonder na te denken. Chomiński geeft een lange en hoge pass. Georgescu probeert de bal met de borst te controleren. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tararache met een sublieme pass. Klungelig pakt Travolta de bal. Travolta geeft een lange en hoge pass. Meriaux rent richting de bal. Meriaux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Selmani kopt de bal weg. Wujaszczyk met een sublieme pass. Meriaux is nu in balbezit. Meriaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - KS Mądre Szerszenie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 84%, KS Mądre Szerszenie 16%.
PokładyEssy - KS Mądre Szerszenie 1:2