Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8899
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie Zagaje Gdów
new Tactiek moja nowa t
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 53.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Tooming kopt de bal weg. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha passt de bal met de wreef. Kadleček verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Di Matteo met een sublieme pass. Boca kopt de bal weg. Tooming met een sublieme pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mahecha speelt de bal door. Tooming met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:1

18e minuut.
Dimitrov geeft een hoge lob. Pazzini controleert de bal met de borst. Sordyl is nu in balbezit. Vilbergsson rent richting de bal. Vilbergsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Tooming met een sublieme pass. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Di Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:2

24e minuut.
Mikołajczuk met een sublieme pass. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Di Matteo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:3

25e minuut.
Biegun heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biegun krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Biegun rent richting de bal. Boca is nu in balbezit. Boca passt de bal met de wreef. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sałata passt de bal zonder na te denken. Vilbergsson is nu in balbezit. Boca begaat een overtreding. Boca krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Atanasijević onderschept slim de pass. Atanasijević passt de bal met de wreef. Valečák is nu in balbezit. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bandarovich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masztak komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Boca rent richting de bal. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 48%, Zagaje Gdów 52%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:3

51e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kadleček ... Strafschop! Mahecha raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahecha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Wojtoń de bal. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk met een sublieme pass. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Auribault komt het veld opgelopen. Kuziak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming geeft een hoge lob. Mahecha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:5

83e minuut.
Haiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiqiang geeft een hoge lob. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:6

84e minuut.
Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. Di Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 50%, Zagaje Gdów 50%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - Zagaje Gdów 0:7