Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Lions Odra Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4298
Lions Odra KS Śląski Smoki
Liga 5 Tactiek Moj
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 47
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Martín Pulido met een harde bal richting middenveld. Jürisoo kopt de bal weg. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakboord bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakboord haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubek onderschept slim de pass. Zubek passt de bal zonder na te denken. Bakboord is nu in balbezit. Bakboord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lucash rent richting de bal. Foden onderschept slim de pass. Foden passt de bal in één keer door. Hervé is nu in balbezit. Hervé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Paneque kopt de bal weg. Klungelig pakt Jürisoo de bal. Jürisoo met een sublieme pass. Paneque is nu in balbezit. Paneque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucash passt de bal zonder na te denken. Paneque is nu in balbezit. Paneque draait met de bal, schiet en ... Erben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zubek verovert de bal door een tackle van achteren. Zubek geeft een lange en hoge pass. Aldazabal is nu in balbezit. Bakboord verovert de bal door een tackle van achteren. Bakboord haalt uit met een fantastische trap. Erben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Odra 39%, KS Śląski Smoki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lions Odra - KS Śląski Smoki 0:0

47e minuut.
Erben trapt de bal weg. Lucash kopt de bal weg. Mata speelt de bal door. Bakboord heeft problemen om de bal te vangen. Bakboord schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jürisoo passt de bal in één keer door. Bakboord is nu in balbezit. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakboord verovert de bal door een tackle van achteren. Bakboord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wodecki komt het veld opgelopen. Tomella komt het veld opgelopen. Jürisoo met een snelle inworp. Mata met een sublieme pass. Bakboord is nu in balbezit. Bakboord schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Odra - KS Śląski Smoki 1:0

68e minuut.
Zubek passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Tomella is nu in balbezit. Tomella schiet op doel. Erben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Zwierz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wodecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilis is nu in balbezit. Zubek onderschept slim de pass. Zubek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella passt de bal zonder na te denken. Bakboord rent richting de bal. Bakboord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Odra 27%, KS Śląski Smoki 73%.
Lions Odra - KS Śląski Smoki 1:0