Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów tetrahydro
moja nowa t Tactiek nowa 3 high
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda speelt de bal door. Klungelig pakt Klem de bal. Klem geeft de bal voor. Behbudov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klem de bal. Klem passt de bal met de wreef. Behbudov rent richting de bal. Behbudov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klem rent richting de bal. Klem geeft een hoge lob. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - tetrahydro 0:1

14e minuut.
Atanasijević geeft de bal voor. Inworp. Szymkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tooming schiet op doel. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Furukawa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Smuda met een snelle inworp. Klem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem passt de bal zonder na te denken. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Furukawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz speelt de bal door. Klem rent richting de bal. Klem geeft de bal voor. Furukawa krijgt zijn hoofd ertegen. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 63%, tetrahydro 37%.
Zagaje Gdów - tetrahydro 0:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papatya komt het veld opgelopen. Daribyan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Furukawa rent richting de bal. Furukawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - tetrahydro 0:2

69e minuut.
Mruczek rent richting de bal. Mruczek geeft een hoge lob. Andronic kopt de bal weg. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Govan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Szymkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brzoza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 65%, tetrahydro 35%.
Zagaje Gdów - tetrahydro 0:2