Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9475
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie osy
new Tactiek nowa123
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


17e minuut.
Purman probeert naar een medespeler te passen. Chatzichristos is nu in balbezit. Chatzichristos speelt de bal door. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Pizzolitto kopt de bal weg. Valečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok onderschept slim de pass. Jajszczok draait met de bal, schiet en ... Di Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kadleček trapt de bal weg. Deaconu kan de bal niet met de borst controleren. Deaconu passt de bal met de wreef. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Di Matteo probeert naar een medespeler te passen. Peja kopt de bal weg. Daar is Pizzolitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzolitto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sałata is nu in balbezit. Peja onderschept slim de pass. Peja passt de bal in één keer door. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Peja kopt de bal weg. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski passt de bal in één keer door. Wicul rent richting de bal. Wicul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nádor met een harde bal richting middenveld. Sałata kopt de bal weg. Chatzichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 1:0

37e minuut.
Pazzini passt de bal in één keer door. Pizzolitto rent richting de bal. Pizzolitto passt de bal in één keer door. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lejnert met een sublieme pass. Jajszczok rent richting de bal. Sałata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sałata krijgt een gele kaart. Jajszczok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałata speelt de bal door. Lejnert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klungelig pakt Deaconu de bal. Lejnert speelt de bal door. Kadleček is nu in balbezit. Pizzolitto verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzolitto haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini speelt de bal door. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 2:0

44e minuut.
Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż geeft de bal voor. Inworp. Humić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazzini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 67%, osy 33%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wicul rent richting de bal. Wicul geeft een lange en hoge pass. Vilbergsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 3:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Pyż de bal onder controle te krijgen. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini passt de bal zonder na te denken. Humić is nu in balbezit. Humić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Valečák onderschept slim de pass. Valečák geeft de bal voor. Chatzichristos probeert naar een medespeler te passen. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolitto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Wicul is nu in balbezit. Peja begaat een overtreding. Wicul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vilbergsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Humić is nu in balbezit. Inworp. Humić met de inworp. Pazzini rent richting de bal. Pazzini geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peja is nu in balbezit. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson schiet op doel. Nádor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 4:0

88e minuut.
Klungelig pakt Dimitrov de bal. Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 52%, osy 48%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - osy 4:0