Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Radzinki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12916
Radzinki FC Lenstar
NW Tactiek 4-1-2-3
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pierścionek geeft een lange en hoge pass. Daar is Pahlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Pahlmann onderschept slim de pass. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Zainudin bokst de bal weg. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Statu kopt de bal weg. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski passt de bal zonder na te denken. Pierścionek heeft problemen om de bal te vangen. Üçköy geeft een hoge lob. Gorol bokst de bal weg.

22e minuut.
Üçköy geeft de bal voor. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verecký rent richting de bal. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Stan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Judele speelt de bal door. Stan is nu in balbezit. Stan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 1:0

42e minuut.
Stålberg is nu in balbezit. Statu is nu in balbezit. Stålberg onderschept slim de pass. Stålberg schiet op doel. Trivuncić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pierścionek zal de hoekschop nemen. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 51%, FC Lenstar 49%.
Radzinki - FC Lenstar 1:0

49e minuut.
Üçköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçköy passt de bal met de wreef. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea haalt uit met een fantastische trap. Gorol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 2:0

50e minuut.
Danzi geeft een hoge lob. Daar is Judele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele onderschept slim de pass. Judele geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stan rent richting de bal. Stan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 3:0

54e minuut.
Bengoechea passt de bal met de wreef. Stan is nu in balbezit. Pierścionek begaat een overtreding. Stan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alexandre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Judele probeert naar een medespeler te passen. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Stan probeert de bal aan de voet te houden. Gorol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek geeft een hoge lob. Stålberg rent richting de bal. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 3:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurkiewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso rent richting de bal. Alonso geeft de bal voor. Üçköy rent richting de bal. Üçköy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea geeft een lange en hoge pass. Jurkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 4:1

73e minuut.
Pierścionek neemt de hoekschop. Pahlmann rent richting de bal. Denijs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Denijs krijgt een gele kaart. Pahlmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enyinnaya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zainudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Lenstar 4:2

75e minuut.
Statu geeft de bal voor. Vrachimis met een sublieme pass. Klungelig pakt Danzi de bal. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea schiet op doel. Gorol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bengoechea rent richting de bal. Vrachimis is nu in balbezit. Vrachimis geeft de bal voor. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Üçköy geeft de bal voor. Kłodawski rent richting de bal. Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Stålberg is nu in balbezit. Stålberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 43%, FC Lenstar 57%.
Radzinki - FC Lenstar 4:2