Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: tetrahydro Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35736
tetrahydro MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie
nowa 3 narrow E Tactiek new
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Valečák is nu in balbezit. Behbudov verovert de bal door een tackle van achteren. Behbudov speelt de bal door. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa schiet op doel. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 1:0

15e minuut.
Daribyan passt de bal in één keer door. Behbudov rent richting de bal. Behbudov probeert naar een medespeler te passen. Furukawa rent richting de bal. Furukawa haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda geeft een lange en hoge pass. Furukawa heeft problemen om de bal te vangen. Furukawa haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 2:0

32e minuut.
Valečák met een sublieme pass. Behbudov heeft problemen om de bal te vangen. Kadleček met een sublieme pass. Behbudov is nu in balbezit. Behbudov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Valečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Valečák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franco de bal. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Behbudov de bal. Sałata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sałata krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sałata passt de bal zonder na te denken. Krzętowski heeft problemen om de bal te vangen. Krzętowski speelt de bal door. Biegun rent richting de bal. Biegun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 62%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 38%.
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 2:0

60e minuut.
Inworp. Papatya komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wojtoń geeft de bal voor. Smuda kopt de bal weg. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Daar is Furukawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furukawa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mruczek geeft een hoge lob. Papatya kopt de bal weg. Furukawa rent richting de bal. Furukawa schiet op doel. Di Matteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 3:0

69e minuut.
Daar is Sałata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valečák rent richting de bal. Furukawa verovert de bal door een tackle van achteren. Furukawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 57%, MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 43%.
tetrahydro - MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 4:0