Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lenstar Staś Dolny
4-1-2-3 Tactiek attack
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Anthopoulos met een snelle inworp. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann schiet op doel. Viza bokst de bal weg.

8e minuut.
Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejňák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olejňák krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek geeft een lange en hoge pass. Pahlmann kopt de bal weg. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Valeriano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flakowski de bal. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lenstar - Staś Dolny 0:1

21e minuut.
Haberfellner geeft een hoge lob. Daar is Stålberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stålberg passt de bal in één keer door. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Viza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pierścionek onderschept slim de pass. Pierścionek geeft de bal voor. Klungelig pakt Valeriano de bal. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. Rempała speelt de bal door. Klungelig pakt Carmenate de bal. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg haalt uit met een fantastische trap. Viza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enyinnaya is nu in balbezit. Rempała verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pierścionek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Viza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pierścionek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaupang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierścionek speelt de bal door. Albacete geeft de bal voor. Haberfellner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flakowski heeft problemen om de bal te vangen. Albacete is nu in balbezit. Flakowski onderschept slim de pass. Haberfellner verovert de bal door een tackle van achteren. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenstar 37%, Staś Dolny 63%.
FC Lenstar - Staś Dolny 0:1

61e minuut.
Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olejňák de bal. Olejňák speelt de bal door. Kaupang rent richting de bal. Kaupang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nachteule kopt de bal weg. Klungelig pakt Pierścionek de bal. Pierścionek geeft een lange en hoge pass. Rempała rent richting de bal. Pahlmann onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Olejňák met de inworp. Carmenate rent richting de bal. Carmenate probeert naar een medespeler te passen. Albacete is nu in balbezit. Albacete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pierścionek probeert naar een medespeler te passen. Stålberg is nu in balbezit. Stålberg probeert naar een medespeler te passen. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lenstar 46%, Staś Dolny 54%.
FC Lenstar - Staś Dolny 0:1