Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9693
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie FC Lenstar
new Tactiek 4-1-2-3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Nachteule met een sublieme pass. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya met een sublieme pass. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Humić onderschept slim de pass. Humić passt de bal met de wreef. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Biegun passt de bal met de wreef. Krzętowski speelt de bal door. Vilbergsson is nu in balbezit. Vilbergsson schiet op doel. Gorol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 1:0

22e minuut.
Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń onderschept slim de pass. Kłodawski onderschept slim de pass. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski met een sublieme pass. Stålberg rent richting de bal. Stålberg schiet op doel. Di Matteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Valečák rent richting de bal. Pahlmann onderschept slim de pass. Pahlmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stålberg de bal. Stålberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Krzętowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłodawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłodawski speelt de bal door. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya passt de bal in één keer door. Stålberg is nu in balbezit. Stålberg haalt uit met een fantastische trap. Di Matteo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 1:1

41e minuut.
Pazzini passt de bal met de wreef. Humić rent richting de bal. Humić geeft een hoge lob. Vilbergsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Gorol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 2:1

42e minuut.
Enyinnaya probeert naar een medespeler te passen. Valečák is nu in balbezit. Valečák met een sublieme pass. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Biegun is nu in balbezit. Biegun met een sublieme pass. Nachteule is nu in balbezit. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... Gorol bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 50%, FC Lenstar 50%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 2:1

48e minuut.
Gorol trapt de bal weg. Szita kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrachimis de bal. Vilbergsson is nu in balbezit. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazzini rent richting de bal. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Gorol bokst de bal weg.

66e minuut.
Krzętowski geeft een hoge lob. Vilbergsson heeft problemen om de bal te vangen. Nachteule rent richting de bal. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson schiet op doel. Gorol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 3:1

76e minuut.
Valečák verovert de bal door een tackle van achteren. Szita speelt de bal door. Klungelig pakt Wojtoń de bal. Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pahlmann rent richting de bal. Kadleček onderschept slim de pass. Kadleček geeft de bal voor. Vilbergsson rent richting de bal. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Vilbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachteule is nu in balbezit. Vilbergsson onderschept slim de pass. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... Gorol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 4:1

87e minuut.
Biegun bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun passt de bal in één keer door. Vilbergsson rent richting de bal. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap. Gorol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 5:1

88e minuut.
Nachteule geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Enyinnaya de bal. Enyinnaya speelt de bal door. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 36%, FC Lenstar 64%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - FC Lenstar 5:2