Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgot Gófna fasolka
5czy2 Tactiek agd
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 63.6
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


13e minuut.
Kundys kopt de bal weg. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dembiński geeft een hoge lob. Mallea springt en kopt de bal. Sznaucer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. Sznaucer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Velibasakis met de inworp. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuranov geeft een hoge lob. Gorczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Verdeţ passt de bal in één keer door. Baloch speelt de bal door. Velibasakis is nu in balbezit. Velibasakis geeft een lange en hoge pass. Gorczyński springt en kopt de bal. Chadli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Inworp. Torres met de inworp. Duim speelt de bal door. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki onderschept slim de pass. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea draait met de bal, schiet en ... Sznaucer bokst de bal weg. Białostocki heeft problemen om de bal te vangen. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - fasolka 1:0

38e minuut.
Mallea is nu in balbezit. Mallea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gherman de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Sznaucer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - fasolka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgot Gófna 58%, fasolka 42%.
Bulgot Gófna - fasolka 2:0

47e minuut.
Savón heeft problemen om de bal te vangen. Savón geeft een hoge lob. Mallea rent richting de bal. Mallea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Baloch onderschept slim de pass. Baloch geeft de bal voor. Inworp. Verdeţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Todisco verovert de bal door een tackle van achteren. Todisco geeft de bal voor. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea schiet op doel. Sznaucer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - fasolka 3:0

57e minuut.
Gherman onderschept slim de pass. Gherman geeft een hoge lob. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea schiet op doel. Duim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duim rent richting de bal. Duim passt de bal zonder na te denken. Gherman is nu in balbezit. Gherman draait met de bal, schiet en ... Sznaucer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - fasolka 4:0

63e minuut.
Duim rent richting de bal. Duim geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuentes de bal. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea haalt uit met een fantastische trap. Sznaucer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Duim is nu in balbezit. Duim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Białostocki de bal. Gherman rent richting de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dembiński is nu in balbezit. Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Moulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman onderschept slim de pass. Gherman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gherman geeft de bal voor. Sznaucer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ geeft de bal voor. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea schiet op doel. Sznaucer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgot Gófna - fasolka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgot Gófna 47%, fasolka 53%.
Bulgot Gófna - fasolka 5:0