Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mount blanc KS ALFA
11 Tactiek ckm
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Toomas met een sublieme pass. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czibor. Czibor krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Toomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Czibor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Czibor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czibor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Atkinson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Widiarto komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Milne rent richting de bal. Milne passt de bal in één keer door. Dzwonek met een sublieme pass. Sandí is nu in balbezit. Sandí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dzwonek met een sublieme pass. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao schiet op doel. Ceniceros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Milne rent richting de bal. Toomas onderschept slim de pass. Toomas passt de bal met de wreef. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiarto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dzwonek probeert naar een medespeler te passen. De Sanctis is nu in balbezit. Sandí begaat een overtreding. Sandí krijgt een gele kaart. De Sanctis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avril zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milne kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzwonek de bal. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - KS ALFA 0:1

27e minuut.
Levent geeft de bal voor. Avril is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandí. Sandí krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Milne is nu in balbezit. Milne geeft een hoge lob. Serao rent richting de bal. Serao schiet op doel. Ceniceros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - KS ALFA 0:2

37e minuut.
Kaldre onderschept slim de pass. Kaldre geeft de bal voor. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao draait met de bal, schiet en ... Ceniceros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - KS ALFA 0:3

44e minuut.
De Sanctis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański passt de bal zonder na te denken. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto haalt uit met een fantastische trap. Râpanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 30%, KS ALFA 70%.
Mount blanc - KS ALFA 0:3

47e minuut.
Dziubański onderschept slim de pass. Dziubański geeft een hoge lob. Ammaturo is nu in balbezit. Widiarto onderschept slim de pass. Widiarto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Vērdiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bożek rent richting de bal. Bożek passt de bal zonder na te denken. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto haalt uit met een fantastische trap. Râpanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Milne passt de bal met de wreef. Dzwonek rent richting de bal. Dzwonek geeft een lange en hoge pass. Serao rent richting de bal. Serao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre passt de bal in één keer door. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - KS ALFA 0:4

60e minuut.
Lambe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dziubański passt de bal met de wreef. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski begaat een overtreding. Jaskólski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Lambe geeft een lange en hoge pass. Vērdiņš is nu in balbezit. Vērdiņš probeert naar een medespeler te passen. Dziubański rent richting de bal. Dziubański draait met de bal, schiet en ... Râpanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Dziubański passt de bal zonder na te denken. Toomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomas passt de bal met de wreef. Daar is Widiarto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widiarto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 27%, KS ALFA 73%.
Mount blanc - KS ALFA 0:4