Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: Easy Excel Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10979
Easy Excel Victoria FC
easyexcel Tactiek abra
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


22e minuut.
Baszczyński onderschept slim de pass. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński onderschept slim de pass. Błoński schiet op doel. Mallek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Błoński rent richting de bal. Cruysen onderschept slim de pass. Cruysen geeft de bal voor. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Obring rent richting de bal. Zeller onderschept slim de pass. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tarrío rent richting de bal. Ślęziak onderschept slim de pass. Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller haalt uit met een fantastische trap. Cascudo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ślęziak is nu in balbezit. Zeller onderschept slim de pass. Damjanjuk rent richting de bal. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller schiet op doel. Mallek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cascudo is nu in balbezit. Cascudo geeft een hoge lob. Maćkowicz kopt de bal weg. Podgórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 41%, Victoria FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Easy Excel - Victoria FC 0:0

53e minuut.
Zeller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Stephens passt de bal in één keer door. Podgórski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Damjanjuk probeert naar een medespeler te passen. Tarrío rent richting de bal. Tarrío speelt de bal door. Zeller rent richting de bal. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Podgórski rent richting de bal. Baszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podgórski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podgórski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zeller maakt een snoekduik en kopt de bal. Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gavrilă kopt de bal weg. Montaño is nu in balbezit. Montaño passt de bal in één keer door. Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gavrilă geeft de bal voor. Prospal rent richting de bal. Indyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Indyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Indyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Maćkowicz rent richting de bal. Montaño onderschept slim de pass. Montaño speelt de bal door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Franzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sharpe geeft een lange en hoge pass. Cascudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascudo passt de bal zonder na te denken. Podgórski rent richting de bal. Podgórski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 56%, Victoria FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Easy Excel - Victoria FC 0:0