Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22888
Karsznicka Krokus Łapsze Niżne
OFF Tactiek W442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Pascoli passt de bal zonder na te denken. Munita is nu in balbezit. Chiricheş speelt de bal door. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mesaroş passt de bal zonder na te denken. Porsche rent richting de bal. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Karlatos rent richting de bal. Karlatos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kalaka trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Mesaroş passt de bal in één keer door. Karlatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlatos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
MacPetrie passt de bal zonder na te denken. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Villena geeft een lange en hoge pass. Borovka rent richting de bal. Munita rent richting de bal. Munita draait met de bal, schiet en ... Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Porsche speelt de bal door. Quốc Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita haalt uit met een fantastische trap. Kalaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascoli rent richting de bal. Pascoli geeft de bal voor. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Borovka passt de bal in één keer door. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mesaroş zijn tegenspeler op de grond. Munita raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Munita neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kalaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słoń. Słoń krijgt een gele kaart. Bajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesaroş met een snel genomen vrije trap. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 57%, Krokus Łapsze Niżne 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 0:0

46e minuut.
Betancourt komt het veld opgelopen. Laguna komt het veld opgelopen. Amortegui komt het veld opgelopen. Kardáš komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kardáš geeft een hoge lob. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ... Kalaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 1:0

49e minuut.
Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt geeft de bal voor. Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 2:0

63e minuut.
Cubillo rent richting de bal. Cubillo passt de bal in één keer door. Karlatos heeft problemen om de bal te vangen. Karlatos schiet op doel. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 2:1

67e minuut.
MacPetrie passt de bal met de wreef. Delura rent richting de bal. Delura met een sublieme pass. Munita is nu in balbezit. Munita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Delura rent richting de bal. Delura speelt de bal door. Pascoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Munita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoli verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoli probeert naar een medespeler te passen. Munita rent richting de bal. Munita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Amortegui geeft een lange en hoge pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas maakt een afschuwelijke overtreding. Laguna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Munita neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 40%, Krokus Łapsze Niżne 60%.
Karsznicka - Krokus Łapsze Niżne 3:1