Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: fclight Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4278
fclight 1cm ROZKOSZY
as Tactiek ANTY C
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 35.1
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


5e minuut.
Andrović kopt de bal weg. Inworp. Kachelmann met een snelle inworp. Yurchishin rent richting de bal. Yurchishin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solís krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - 1cm ROZKOSZY 0:1

7e minuut.
Nastasić verovert de bal door een tackle van achteren. Nastasić passt de bal met de wreef. Casola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casola geeft een hoge lob. Willwersch springt en kopt de bal. Göksel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Willwersch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fclight - 1cm ROZKOSZY 1:1

23e minuut.
Nastasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastasić probeert naar een medespeler te passen. Gaggiani rent richting de bal. Gaggiani haalt uit met een fantastische trap. Göksel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Daar is Hałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałuszko met een sublieme pass. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Göksel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Willwersch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - 1cm ROZKOSZY 2:1

32e minuut.
Naggi rent richting de bal. Willwersch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Naggi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrović onderschept slim de pass. Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchishin schiet op doel. Việt Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Gogola geeft een lange en hoge pass. Karakula probeert de bal met de borst te controleren. Nastasić geeft een hoge lob. Gaggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Göksel met een harde bal richting middenveld. Remírez kopt de bal weg. Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchishin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fclight 48%, 1cm ROZKOSZY 52%.
fclight - 1cm ROZKOSZY 2:1

46e minuut.
Willwersch probeert naar een medespeler te passen. Casola rent richting de bal. Casola heeft problemen om de bal te vangen. Casola geeft een hoge lob. Willwersch krijgt zijn hoofd ertegen. Göksel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - 1cm ROZKOSZY 3:1

49e minuut.
Gaggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastasić is nu in balbezit. Nastasić passt de bal met de wreef. Casola geeft een lange en hoge pass. Willwersch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hrach geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nastasić de bal onder controle te krijgen. Remírez is nu in balbezit. Remírez draait met de bal, schiet en ... Việt Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - 1cm ROZKOSZY 3:2

51e minuut.
Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Kachelmann is nu in balbezit. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło geeft de bal voor. Göksel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Naggi onderschept slim de pass. Casola rent richting de bal. Casola probeert naar een medespeler te passen. Willwersch rent richting de bal. Willwersch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nastasić passt de bal met de wreef. Gogola is nu in balbezit. Gaggiani onderschept slim de pass. Gaggiani draait met de bal, schiet en ... Paal! Gaggiani heeft problemen om de bal te vangen. Gaggiani draait met de bal, schiet en ... Göksel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fclight - 1cm ROZKOSZY 4:2

62e minuut.
Willwersch rent richting de bal. Negaça rent richting de bal. Naggi onderschept slim de pass. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gogola de bal. Gaggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Roriz met een sublieme pass. Daar is Gaggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaggiani passt de bal in één keer door. Willwersch is nu in balbezit. Willwersch draait met de bal, schiet en ... Göksel bokst de bal weg.

76e minuut.
Nastasić verovert de bal door een tackle van achteren. Nastasić met een sublieme pass. Casola met een sublieme pass. Klungelig pakt Negaça de bal. Negaça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Casola passt de bal in één keer door. Negaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Negaça passt de bal met de wreef. Casola is nu in balbezit. Casola geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fclight 33%, 1cm ROZKOSZY 67%.
fclight - 1cm ROZKOSZY 4:2