Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1cm ROZKOSZY fclight
ANTY C Tactiek as
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
37.3 gemiddelde waardering 40.9
adequate Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Palamà geeft een hoge lob. Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko geeft de bal voor. Yurchishin rent richting de bal. Yurchishin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Kenttä de bal. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez is nu in balbezit. Remírez draait met de bal, schiet en ... Semenowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - fclight 1:0

7e minuut.
Lungu is nu in balbezit. Lungu passt de bal zonder na te denken. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1cm ROZKOSZY - fclight 1:1

14e minuut.
Remírez is nu in balbezit. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hrach passt de bal met de wreef. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilovskij rent richting de bal. Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemsoy draait met de bal, schiet en ... Göksel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Schlienz geeft de bal voor. Inworp. Kachelmann met een snelle inworp. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Remírez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Schlienz onderschept slim de pass. Schlienz geeft de bal voor. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu schiet op doel. Göksel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - fclight 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 41%, fclight 59%.
1cm ROZKOSZY - fclight 1:2

48e minuut.
Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Remírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiricheş krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lungu kan de bal niet met de borst controleren. Gogola is nu in balbezit. Gogola passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kenttä maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hałuszko is nu in balbezit. Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemsoy draait met de bal, schiet en ... Göksel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karakula controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rəhimli neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Shilovskij de bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Göksel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Erdemsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - fclight 1:3

88e minuut.
Gogola geeft een lange en hoge pass. Rəhimli kopt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Göksel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 42%, fclight 58%.
1cm ROZKOSZY - fclight 1:3