Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria FC KS ALFA
abra Tactiek ckm
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Daar is Kaldre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldre geeft een hoge lob. Serao rent richting de bal. Serao draait met de bal, schiet en ... Mallek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Diaconu passt de bal zonder na te denken. Zarycki met een sublieme pass. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă draait met de bal, schiet en ... Ammaturo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gurău bokst de bal weg.

22e minuut.
Kaldre speelt de bal door. De Meulemeester bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Milne probeert naar een medespeler te passen. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Serao is nu in balbezit. Serao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:1

35e minuut.
Kaldre passt de bal in één keer door. Daar is Dzwonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzwonek probeert naar een medespeler te passen. Kaldre rent richting de bal. Kaldre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serao is nu in balbezit. Serao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 55%, KS ALFA 45%.
Victoria FC - KS ALFA 0:2

49e minuut.
Milne is nu in balbezit. Milne geeft de bal voor. Serao krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Cascudo de bal. Mallek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:3

56e minuut.
Baszczyński kopt de bal weg. Kaldre heeft problemen om de bal te vangen. Obring onderschept slim de pass. Zarycki is nu in balbezit. Zarycki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Baszczyński onderschept slim de pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño speelt de bal door. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre speelt de bal door. Serao rent richting de bal. Serao schiet op doel. Mallek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:4

76e minuut.
Kaldre rent richting de bal. Kaldre speelt de bal door. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao haalt uit met een fantastische trap. Mallek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:5

78e minuut.
Kaldre rent richting de bal. Kaldre passt de bal zonder na te denken. Serao rent richting de bal. Serao draait met de bal, schiet en ... Mallek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - KS ALFA 0:6

83e minuut.
Dzwonek geeft de bal voor. Cascudo probeert de bal met de borst te controleren. Serao is nu in balbezit. Serao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Meulemeester met een sublieme pass. Kaldre is nu in balbezit. Kaldre passt de bal met de wreef. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao schiet op doel. Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Inworp. Zarycki met een snelle inworp. Kaldre speelt de bal door. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao schiet op doel. Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 59%, KS ALFA 41%.
Victoria FC - KS ALFA 0:6