Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulikov United Karsznicka
442 Tactiek OFF
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 44
uitstekend Schieten goed
uitmuntend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


14e minuut.
Pascoli met de inworp. Delura rent richting de bal. Futyma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Futyma krijgt een gele kaart. Delura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Futyma speelt de bal door. Delura kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Baloun probeert de bal aan de voet te houden. Słoń is nu in balbezit. Maínz verovert de bal door een tackle van achteren. Maínz schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 1:0

22e minuut.
Pelletier speelt de bal door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maínz de bal. Maínz haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz passt de bal met de wreef. Maínz rent richting de bal. Maínz haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maínz passt de bal in één keer door. Słoń is nu in balbezit. Owusu onderschept slim de pass. Owusu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 2:0

30e minuut.
Hełminiak met de inworp. Pelletier rent richting de bal. Pelletier passt de bal in één keer door. Baloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloun geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maínz is nu in balbezit. Maínz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 30%, Karsznicka 70%.
Bulikov United - Karsznicka 3:0

46e minuut.
Borovka komt het veld opgelopen. Legutko komt het veld opgelopen. Quốc Tuấn komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dorobanţu met een harde bal richting middenveld. Baloun kopt de bal weg. Owusu is nu in balbezit. Owusu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 4:0

52e minuut.
Maínz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maínz passt de bal in één keer door. Daar is Słoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owusu rent richting de bal. Owusu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Costarelli probeert naar een medespeler te passen. Baloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloun geeft een hoge lob. Maínz rent richting de bal. Maínz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Maínz rent richting de bal. Maínz schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Mitrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maínz rent richting de bal. Maínz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 5:0

67e minuut.
Kopciuszko komt het veld opgelopen. Palma De León komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Palma De León passt de bal zonder na te denken. Owusu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hełminiak zal de hoekschop nemen. Owusu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Legutko kopt de bal weg. Słoń heeft problemen om de bal te vangen. Maínz rent richting de bal. Maínz haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 6:0

75e minuut.
Opałacz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Opałacz verovert de bal door een tackle van achteren. Opałacz geeft een lange en hoge pass. Daar is Słoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mitrea rent richting de bal. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Borovka is nu in balbezit. Borovka schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 6:1

84e minuut.
Słoń geeft de bal voor. Kardáš kopt de bal weg. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovka haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Karsznicka 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 36%, Karsznicka 64%.
Bulikov United - Karsznicka 6:2