Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1cm ROZKOSZY Victoria FC
ANTY C Tactiek abra
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 51
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Lorenzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:1

13e minuut.
Santagati onderschept slim de pass. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santagati zijn tegenspeler op de grond. Santagati krijgt een gele kaart. Diaconu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diaconu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Shilovskij de bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel. Hałuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:2

35e minuut.
Zarycki is nu in balbezit. Zarycki geeft een lange en hoge pass. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hałuszko trapt de bal weg van het doel. Zarycki kopt de bal weg. Indyk is nu in balbezit. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Diaconu met een sublieme pass. Indyk is nu in balbezit. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:3

42e minuut.
Zarycki onderschept slim de pass. Zarycki passt de bal in één keer door. Daar is Indyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indyk haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 62%, Victoria FC 38%.
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:3

50e minuut.
Zarycki is nu in balbezit. Zarycki geeft een hoge lob. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Hałuszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:4

68e minuut.
Zarycki passt de bal met de wreef. Gavrilă is nu in balbezit. Lorenzato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorenzato krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Indyk rent richting de bal. Indyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1cm ROZKOSZY 59%, Victoria FC 41%.
1cm ROZKOSZY - Victoria FC 0:5